Ми пропонуємо скуштувати смачні, дієтичні і вегетаріанські супи на будь-який смак. Взявши за основу один рецепт, можна приготувати абсолютно різні страви.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте рослинне масло. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на кілька частин і викладіть в розігріту жаровню. Селеру вимийте і висушіть. Наріжте невеликими шматочками і додайте до цибулі. Обсмажте овочі до м'якості.
Гарбуз ретельно вимийте і висушіть. Очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Продовжуйте готувати, періодично перемішуючи, поки гарбуз не стане м'яким. Додайте сіль і чорний мелений перець. Переміксуйте, накрийте кришкою і тушкуйте до повної готовності всіх інгредієнтів.
Дайте супу трохи охолонути і перекладіть овочі з бульйоном в чашу стаціонарного блендера. Переміксуйте до однорідності і додайте паприку, кмин, вершкове масло, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте до кремоподібного стану. Готовий суп подавайте зі сметаною або нежирними вершками.
Ще один варіант супу з цвітної капусти. У розігрітій сковороді обсмажте нарізану цибулю і селеру протягом 3-4 хвилин.
Цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття і викладіть в жаровню. Посоліть, поперчіть, налийте воду і тушкуйте до готовності.
Готову страву перелийте в блендер і подрібніть до однорідності. Додайте вершкове масло, сіль, чорний мелений перець і твердий сир. Переміксуйте і подавайте на стіл, присипавши натертим на крупній тертці твердим сиром.
Ну і суп з брокколі. Поставте на середній вогонь сковороду з рослинним маслом. Обсмажте в ній нарізану цибулю і селеру до м'якості. Додайте розділену на суцвіття брокколі.
Посоліть, поперчіть і влийте воду. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки броколі не стане м'якою. Переміксуйте овочі з бульйоном до кремоподібного стану.
Налийте суп в тарілку, притрусіть чорним перцем і подавайте на стіл. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти