Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Англійська кухня

Дієтичні супи пюре

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

848 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Дієтичні супи пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Східна кухня

Дієта: Здорове харчування, Дієта №5, Для схуднення, Дієта Дюкана, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Ми пропонуємо скуштувати смачні, дієтичні і вегетаріанські супи на будь-який смак. Взявши за основу один рецепт, можна приготувати абсолютно різні страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дієтичні супи пюре" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії95 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте рослинне масло. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на кілька частин і викладіть в розігріту жаровню. Селеру вимийте і висушіть. Наріжте невеликими шматочками і додайте до цибулі. Обсмажте овочі до м'якості.

Крок - 1
02

Гарбуз ретельно вимийте і висушіть. Очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Продовжуйте готувати, періодично перемішуючи, поки гарбуз не стане м'яким. Додайте сіль і чорний мелений перець. Переміксуйте, накрийте кришкою і тушкуйте до повної готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Дайте супу трохи охолонути і перекладіть овочі з бульйоном в чашу стаціонарного блендера. Переміксуйте до однорідності і додайте паприку, кмин, вершкове масло, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте до кремоподібного стану. Готовий суп подавайте зі сметаною або нежирними вершками.

Крок - 3
04

Ще один варіант супу з цвітної капусти. У розігрітій сковороді обсмажте нарізану цибулю і селеру протягом 3-4 хвилин.

Крок - 4
05

Цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття і викладіть в жаровню. Посоліть, поперчіть, налийте воду і тушкуйте до готовності.

Крок - 5
06

Готову страву перелийте в блендер і подрібніть до однорідності. Додайте вершкове масло, сіль, чорний мелений перець і твердий сир. Переміксуйте і подавайте на стіл, присипавши натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 6
07

Ну і суп з брокколі. Поставте на середній вогонь сковороду з рослинним маслом. Обсмажте в ній нарізану цибулю і селеру до м'якості. Додайте розділену на суцвіття брокколі.

Крок - 7
08

Посоліть, поперчіть і влийте воду. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки броколі не стане м'якою. Переміксуйте овочі з бульйоном до кремоподібного стану.

Крок - 8
09

Налийте суп в тарілку, притрусіть чорним перцем і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Королівська ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Королівська ватрушка 120 5 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з яйцем 40 6 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -