Соковита і ніжна страва, яка нікого не залишить байдужим. Рибне суфле не тільки смачне, але і дуже корисне. Його можна сміливо включати в меню самих маленьких гурманів.
Для приготування рибного суфле можна використовувати будь-яку нежирну рибу. Філе лосося відокремте від шкіри і кісток і наріжте кубиками. Перекладіть в чашу блендера і подрібніть до гладкого однорідного стану.
Розбийте яйця, відокремте білки від жовтків і вилийте їх в 2 різні ємності. Білки поставте в холодильник.
Поставте на плиту сотейник і викладіть в нього нарізане кубиками вершкове масло. Розтопіть його на середньому вогні і постійно перемішуючи, частинами введіть борошно. Доведіть до густої однорідної консистенції, посоліть, додайте паприку і переміксуйте.
Влийте молоко і готуйте, перемішуючи, поки тісто не загусне. Зніміть масу з вогню, остудіть і введіть жовтки по одному. Переміксуйте до однорідності.
Сир Пармезан натріть на крупній тертці і з'єднайте з тістом. Подрібнену рибу додайте в тісто і перемішайте.
Охолоджені білки вилийте в глибоку ємність і збийте міксером або блендером до густої однорідної піни. Викладіть білки в тісто, переміксуйте і викладіть в підготовлені формочки для запікання. Якщо використовуєте силіконові, змастіть невеликою кількістю рослинного масла.
Поставте формочки в глибоке деко і заповніть його водою на 1 см. Помістіть деко в розігріту до 180 ° С духовку і запікайте протягом 20-30 хвилин.
Дістаньте суфле з духовки і залиште в формочках до охолодження. Подавайте страву прикрасивши свіжою зеленню і дольками лимона. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти