Укр
Рус
Риба Другі страви Англійська кухня

Дієтичне рибне суфле з рибою в духовці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

702 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Дієтичне рибне суфле з рибою в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Соковита і ніжна страва, яка нікого не залишить байдужим. Рибне суфле не тільки смачне, але і дуже корисне. Його можна сміливо включати в меню самих маленьких гурманів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дієтичне рибне суфле з рибою в духовці" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи6 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування рибного суфле можна використовувати будь-яку нежирну рибу. Філе лосося відокремте від шкіри і кісток і наріжте кубиками. Перекладіть в чашу блендера і подрібніть до гладкого однорідного стану.

Крок - 1
02

Розбийте яйця, відокремте білки від жовтків і вилийте їх в 2 різні ємності. Білки поставте в холодильник.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сотейник і викладіть в нього нарізане кубиками вершкове масло. Розтопіть його на середньому вогні і постійно перемішуючи, частинами введіть борошно. Доведіть до густої однорідної консистенції, посоліть, додайте паприку і переміксуйте.

Крок - 3
04

Влийте молоко і готуйте, перемішуючи, поки тісто не загусне. Зніміть масу з вогню, остудіть і введіть жовтки по одному. Переміксуйте до однорідності.

Крок - 4
05

Сир Пармезан натріть на крупній тертці і з'єднайте з тістом. Подрібнену рибу додайте в тісто і перемішайте.

Крок - 5
06

Охолоджені білки вилийте в глибоку ємність і збийте міксером або блендером до густої однорідної піни. Викладіть білки в тісто, переміксуйте і викладіть в підготовлені формочки для запікання. Якщо використовуєте силіконові, змастіть невеликою кількістю рослинного масла.

Крок - 6
07

Поставте формочки в глибоке деко і заповніть його водою на 1 см. Помістіть деко в розігріту до 180 ° С духовку і запікайте протягом 20-30 хвилин.

Крок - 7
08

Дістаньте суфле з духовки і залиште в формочках до охолодження. Подавайте страву прикрасивши свіжою зеленню і дольками лимона. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Крем шарлотт - покроковий рецепт, фото 1 Крем шарлотт 25 1 2 з 5 - детальніше -
Флорентійський стейк - покроковий рецепт, фото 1 Флорентійський стейк 45 4 3 з 5 - детальніше -
Сухофрукти в шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Сухофрукти в шоколаді 45 2 3 з 5 - детальніше -
Варення зі слив - покроковий рецепт, фото 1 Варення зі слив 75 1 2 з 5 - детальніше -