Укр
Рус
thermomix thermomix
Цибульний суп Перші страви Українська кухня

Дієтичний цибулевий суп

45 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Дієтичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Чи є що-небудь більш заспокійливе в холодний день, ніж гаряча миска французького цибулевого супу? Тим більше, якщо він дієтичний.

Інгредієнти

  • Цибуля 300 г.
  • Хліб тостовий 1 шт.
  • Оливкова олія 4 ст.л
  • Бульйон 1 л.
  • Пармезан 150 г.
  • Коньяк 1 ч.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    Порізаний кубиками хліб злегка полити олією, викласти в деко і відправити в розігріту духовку, щоб підрум'янити хвилин по 15 з обох сторін.

    Крок - 1
  2. 02

    У керамічну супницю влити гарячий бульйон, коньяк, додати дрібно нарізану цибулю, зверху укласть підсмажені тости і щільно засипати все тертим сиром.

    Крок - 2
  3. 03

    Скропити олією і поставити каструлю в духовку на 30 хвилин при температурі 180oС. За кілька хвилин до закінчення готування включити гриль, щоб підрум'янити сирну корочку.

    Крок - 3

Оцінити рецепт