Дитячі котлети з курки з картоплею - апетитна м'ясна страва, яка легко і швидко готується. Котлетки за цим рецептом виходять ароматними, рум'яними і смачними. Це відмінна страва для дитячого свята і перекус для школи. Такі котлети сподобаються і дітям, і дорослим.
Влийте в каструлю воду, всипте сіль, чорний мелений перець, імбирну і часникову пасту (перетерті в пюре корінь імбиру і часник). Влийте соєвий соус і перемішайте вміст каструлі до однорідності.
В отриману суміш відправте філе курячої грудки і відваріть до готовності. Варену курку остудіть і розберіть на волокна.
Розігрійте в сковороді на середньому вогні вершкове масло. Перець чилі вимийте, просушіть, дрібно наріжте і відправте в сковороду. Додайте імбирно-часникову пасту і перемішайте.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Надішліть цибулю на сковороду зі спеціями і, помішуючи, смажте до напівпрозорості.
Всипте сіль і мелену зіру (кумін). Додайте кетчуп і перемішайте.
Надішліть в загальну масу розібране на волокна куряче філе. Ретельно перемішайте і покладіть туди ж картопляне пюре. Знову перемішайте і всипте нарізану кінзу. Спробуйте на смак і, якщо потрібно, додайте сіль. Помішуючи, тримайте суміш на сковороді ще хвилину, а потім перекладіть в тарілку.
Коли маса трохи охолоне, сформуйте з неї котлети. Куряче яйце вимийте і розбийте в миску. Посоліть, поперчіть і збийте виделкою до однорідності.
Спочатку занурте котлетки в яйце, а потім запаніруйте в сухарях.
Смажте дитячі котлети на розпеченому рослинному маслі до рум'яності з обох сторін. Готові котлетки викладіть на блюдо і подавайте з томатним соусом, лимоном і зеленню. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти