Укр
Рус
Молочний суп Перші страви Українська кухня

Дині - молочний суп

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

3067 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Дині - молочний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Турецька кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ви знаєте, що серед безлічі перших страв існують фруктові супи, які відрізняються достатньою барвистістю і актуальні в будь-який час року. Як і інші страви, такі супи досить різноманітні і мають різні смаки, що залежить як від складу інгредієнтів, так і від способу приготування. Я пропоную поговорити про дині, а точніше про супи з неї. І прошу вас не дивуватися, що цей ароматний продукт відмінно може існувати в цій страві ще й з іншими компонентами. За допомогою нашого рецепта ви легко зможете переконатися в тому, наскільки смачний дине-молочний суп, якщо звичайно спробуєте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дині - молочний суп" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви подумали відразу, що фруктовий суп, значить це солодка страва, то це не зовсім так. І такий суп цілком може бути солоним. Причому диня добре поєднується з ніжними компонентами, а ось до процесу готування потрібно поставитися з обережністю і делікатністю. До речі, фруктові супи подаються як гарячими, так і холодними, але наш дині-молочний суп краще готувати без зайвого нагріву. В якості головного інгредієнта використовуємо зелену диню, а точніше, її м'якоть. Отже, розрізаємо добре вимиту диню навпіл, акуратно видаляємо насіння і нарізаємо смужками.

Крок - 1
02

Після цього знімаємо гострим ножем шкірку, а м'якоть ріжемо часточками і складаємо в чашу блендера.

Крок - 2
03

В одній частині дині за допомогою круглої ложки для десертів вибираємо круглі кульки м'якоті.

Крок - 3
04

Тепер нам потрібно підготувати інгредієнти для гарніру. Чорні оливки нарізаємо кільцями.

Крок - 4
05

Також ріжемо дрібними шматочками шинку і солоні анчоуси.

Крок - 5
06

Ну і приступаємо безпосередньо до готування дине-молочного супу. У чашу блендера, куди складені скибочки м'якоті дині, вливаємо згущене молоко, а потім додаємо оливкову олію.

Крок - 6
07

Збиваємо всі інгредієнти в однорідну пюре образну масу, після чого переливаємо в дрібне сито і протираємо через нього приготовану суміш в глибоку посудину. Злегка посипаємо готовий суп меленим перцем і перемішуємо.

Крок - 7
08

Тепер розкладаємо в тарілки приготовані оливки, шинку і анчоуси, а також кульки м'якоті і заливаємо готовим супом. При подачі до столу прикрашаємо нашу страву листочками м'яти. Ніжний, красивий, а головне дуже смачний суп неодмінно сподобається вам і вашим рідним, і будемо сподіватися, що в вашому меню цей рецепт займе далеко не останнє місце. Адже дуже часто бувають моменти, коли хочеться почастувати родину, та й гостей чимось незвичайним, навіть можна сказати екзотичним, а головне чудовим на смак.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рататуй по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй по-французьки 60 6 3 з 5 - детальніше -
Казахські манти з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Казахські манти з гарбузом 90 5 4 з 5 - детальніше -
Пряник без меду - покроковий рецепт, фото 1 Пряник без меду 50 2 3 з 5 - детальніше -