Укр
Рус
Кекси Випічка Норвезька кухня

Дитячі капкейкі

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

848 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Дитячі капкейкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Порадуйте діточок і приготуйте їм капкейки з ваніллю і шоколадом. Дуже простий рецепт, але результат вас обов'язково порадує.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дитячі капкейкі" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи45.9 гр.
  • Калорії337 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати дитячі капкейкі, необхідно замісити тісто. Для тіста вам знадобиться розм'якшене вершкове масло. Тому дістаньте його заздалегідь з холодильника, наріжте кубиками і залиште на столі при кімнатній температурі. Візьміть велику чисту миску і киньте в неї шматочки вершкового масла.

Крок - 1
02

Відміряйте необхідну кількість цукру і киньте в миску з вершковим маслом. Дістаньте міксер і з його допомогою ретельно перемішайте дані інгредієнти.

Крок - 2
03

Також в тісто необхідно додати курячі яйця. Розбийте по одному і вмішайте за допомогою міксера. Додайте екстракт ванілі і знову перемішайте міксером.

Крок - 3
04

Відміряйте потрібну кількість пшеничного борошна. Обов'язково просійте його перед використанням, щоб збагатити киснем. У борошно додайте розпушувач і перемішайте.

Крок - 4
05

Борошно з розпушувачем частинами додавайте в миску з іншими інгредієнтами і за допомогою міксера розмішуйте. Повинна вийти досить густа маса.

Крок - 5
06

Тепер прийшов час додати в тісто молоко. Не виливайте все відразу. Спочатку налийте приблизно половину, перемішайте міксером. Потім додайте решту і знову ретельно розмішайте до однорідної маси.

Крок - 6
07

Щоб какао добре і без грудочок розмішати в тІсті, зробіть наступне. Насипте порошок в чашку або невелику мисочку. Додайте трохи води і розмішайте до пастоподібної маси. При необхідності додайте ще рідини.

Крок - 7
08

Тісто розділіть на дві частини. Підготовлене какао відправте в одну частину тіста і ретельно розмішайте за допомогою міксера. Паперові формочки для капкейкІв розмістіть в металеві або силіконові форми. Наповніть їх білим і шоколадним тІстом на ¾ висоти. Надішліть випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20 - 25 хвилин.

Крок - 8
09

Готові капкейкі дістаньте з духовки і в паперовій формочці відправте на решітку остигати. Остигнулу випічку можна прикрасити улюбленим кремом і кондитерською посипкою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Салат Тбілісі - покроковий рецепт, фото 1 Салат Тбілісі 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний тонізуючий напій 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -
Шурпа з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з яловичини 65 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі домашні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі домашні 50 6 3 з 5 - детальніше -
Короп смажений - покроковий рецепт, фото 1 Короп смажений 35 2 2 з 5 - детальніше -