Укр
Рус
Варення Консервування Португальська кухня

Джем з персиків

( 4.0000 4 42 2 оцінки)

649 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Джем з персиків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо ви хочете зберегти запаси персиків, їх можна відварити або консервувати. Щоб джем з персика вийшов, слід знати декілька хитрощів при консервуванні. У цьому рецепті ми покажемо вам, як правильно приготувати персики - базовий рецепт, який ви можете легко змінити в залежності від вашого смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Джем з персиків" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи22 гр.
  • Калорії89 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо вдома багато свіжих персиків, їх можна відварити або зберегти у вигляді джему з персиків. Щоб джем з персика вийшов, слід знати декілька хитрощів. Тут ми покажемо рецепт, за яким кожен може легко приготувати свій джем з персика. Порада: під час збору врожаю персики в магазинах дуже дешеві. Перед кип'ятінням персики потрібно ретельно оглянути і вирізати все гнилі плями. Неприємний смак персиків може бути легко перенесений на весь фрукт і тим самим зіпсувати персиковий джем.

Крок - 1
02

Якщо вам не подобається оболонка, ви легко можете видалити її за допомогою наступного прийому. Прийом: бланшуйте персики, помістивши їх в киплячу воду приблизно на 1-2 хвилини, а потім промийте холодною водою. Шкіра настільки пухка, що її легко можна зняти рукою.

Крок - 2
03

В кінці підготовлені персики розріжте на половинки або четвертинки. Для заправки персикового джему не потрібно купувати нові банки. Ви також можете повторно використовувати старі банки для варення, маринадів та т. д. Однак їх слід попередньо ретельно помити і зробити стерильними, щоб персиковий джем зберігався надовго.

Крок - 3
04

Перекладіть нарізані персики, цукор і лимонний сік в каструлю. Зверху налийте достатньо холодної води, щоб злегка покрити персики. Поставте каструлю на плиту і нагрівайте вміст до кипіння. Джем повинен готуватися протягом 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

Потім можна вимкнути плиту і залити досить рідкий джем в підготовлені банки. Далі обережно протріть краї склянки (кришка і різьблення) кухонним рушником. Це важливо для того, щоб банки були належним чином закриті, коли вони остигають, і щоб повітря не втягувалося - негативний тиск в банці повинен залишатися.

Крок - 5
06

Прикрутіть банку і переверніть, щоб вона охолола. Якщо все пройшло добре, джем з персика повинен зберігатися не менше року. Зберігайте джем в прохолодному, сухому і темному приміщенні - так він протримається найдовше.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Фрукти заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -
Качка, запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Качка, запечена в фользі 180 4 3 з 5 - детальніше -