Укр
Рус
Тістечка Десерти Австрійська кухня

Десерт з пудингу і печива з бананами

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
854 - переглядів
55 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Десерт з пудингу і печива з бананами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Це один з найпопулярніших рецептів, один з найшвидших і легких десертів, який любить все сім'я. Десерт з пудингу і печива з бананами має три різних, але таких поєднуваних смаки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Десерт з пудингу і печива з бананами" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи31.6 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій мисці змішайте високої жирності або зовсім домашнє молоко, суміш ванільного пудингу (її можна придбати в будь-якому магазині кондитерському) і згущене молоко з цукром. Ретельно збийте все за допомогою міксера, розбиваючи дрібні грудочки, і відправте в холодильник утворену суміш не менше ніж на 5 хвилин або до повного охолодження.

Крок - 1
02

В іншій великій мисці змішайте густі вершки (теж переважно високої жирності) і екстракт ванілі. Збийте за допомогою міксера або кухонного вінчика, до утворення жорстких піків, близько 2-3 хвилин. Відкладіть половину суміші для того, щоб покрити майбутній десерт. А решту суміші покладіть, ретельно перемішавши, в масу раніше приготовленого і охолодженого пудингу.

Крок - 2
03

Покрийте дно спеціальної десертниці підготовленою масою (пудингом), рівномірно розподіливши і розрівнявши по всьому дну.

Крок - 3
04

Потім акуратно укладіть скибочки печива (тут можна використовувати будь-який продукт, але краще пісочне), виклавши навіть по краях вертикально, створюючи певний контур.

Крок - 4
05

Далі викладіть круглі часточки попередньо очищеного від шкірки банана. Продовжуйте нашаровувати пудинг, пісочне печиво і шматочки банана, поки не досягнете вершини, закінчуючи останнім шаром бананового пудингу. Поставте утворений десерт в холодильник на 3 години або на всю ніч, щоб страва повністю застигла, і всі інгредієнти просочилися.

Крок - 5
06

Далі в невеликій мисці збийте ще раз, раніше залишену суміш з вершків з цукром, до густого стану. Залийте зверху десерт з пудингу і печива з бананами збитими вершками, потім посипте зверху розбитим печивом (можна так само використовувати подрібнені волоські горіхи), прямо перед подачею на стіл. Такий десерт можна подавати не тільки до обіднього столу, а й до свята або банкету.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яблучно-динне повидло - покроковий рецепт, фото 1 Яблучно-динне повидло 80 1 2 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пудинг класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг класичний 50 2 3 з 5 - детальніше -