Укр
Рус
thermomix thermomix
Тістечка Десерти Австрійська кухня

Десерт з пудингу і печива з бананами

617 - переглядів
55 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Десерт з пудингу і печива з бананами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Це один з найпопулярніших рецептів, один з найшвидших і легких десертів, який любить все сім'я. Десерт з пудингу і печива з бананами має три різних, але таких поєднуваних смаки.

Інгредієнти

  • Цукор 2 ч.л
  • Банан 4 шт.
  • Печиво пісочне 350 г.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Вершки 20 % 1 скл.
  • Молоко сгущене 1 б.
  • Пудинг 40 г.
  • Молоко 1 1/4 скл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    У великій мисці змішайте високої жирності або зовсім домашнє молоко, суміш ванільного пудингу (її можна придбати в будь-якому магазині кондитерському) і згущене молоко з цукром. Ретельно збийте все за допомогою міксера, розбиваючи дрібні грудочки, і відправте в холодильник утворену суміш не менше ніж на 5 хвилин або до повного охолодження.

    Крок - 1
  2. 02

    В іншій великій мисці змішайте густі вершки (теж переважно високої жирності) і екстракт ванілі. Збийте за допомогою міксера або кухонного вінчика, до утворення жорстких піків, близько 2-3 хвилин. Відкладіть половину суміші для того, щоб покрити майбутній десерт. А решту суміші покладіть, ретельно перемішавши, в масу раніше приготовленого і охолодженого пудингу.

    Крок - 2
  3. 03

    Покрийте дно спеціальної десертниці підготовленою масою (пудингом), рівномірно розподіливши і розрівнявши по всьому дну.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім акуратно укладіть скибочки печива (тут можна використовувати будь-який продукт, але краще пісочне), виклавши навіть по краях вертикально, створюючи певний контур.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі викладіть круглі часточки попередньо очищеного від шкірки банана. Продовжуйте нашаровувати пудинг, пісочне печиво і шматочки банана, поки не досягнете вершини, закінчуючи останнім шаром бананового пудингу. Поставте утворений десерт в холодильник на 3 години або на всю ніч, щоб страва повністю застигла, і всі інгредієнти просочилися.

    Крок - 5
  6. 06

    Далі в невеликій мисці збийте ще раз, раніше залишену суміш з вершків з цукром, до густого стану. Залийте зверху десерт з пудингу і печива з бананами збитими вершками, потім посипте зверху розбитим печивом (можна так само використовувати подрібнені волоські горіхи), прямо перед подачею на стіл. Такий десерт можна подавати не тільки до обіднього столу, а й до свята або банкету.

    Крок - 6

Оцінити рецепт