Укр
Рус
Тістечка Десерти Американська кухня

Десерт в склянці шарами

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

756 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Десерт в склянці шарами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Десерт в склянці шарами - оригінальний рецепт чізкейку без випічки. Десерт готується з шоколадного печива, сирно-вершкової маси і шоколадного ганаша. Виходить смачно, красиво, шоколадно і дуже вершково. При цьому на підготовку йде всього 30 хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Десерт в склянці шарами" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири20.1 гр.
  • Вуглеводи41.7 гр.
  • Калорії379 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Шоколадне печиво подрібніть в крихту будь-яким зручним способом. Можна поламати печиво руками. Можна перекласти в поліетиленовий пакет і пройтися по ньому качалкою. А можна перебити печиво блендером або кавомолкj..

Крок - 1
02

Розтопіть вершкове масло, влийте в крихту з шоколадного печива і перемішайте до однорідності. «КітКат» звільніть від упаковки і теж перетворіть в крихту.

Крок - 2
03

Вершковий сир викладіть в окрему миску і збийте міксером. Влийте в сир 1/3 жирних вершків, всипте цукрову пудру і збивайте міксером до появи стійких піків.

Крок - 3
04

Додайте в вершкову масу крихту з «КітКат», відклавши трохи для декору, і перемішайте ложкою до однорідності.

Крок - 4
05

Решта ¾ вершків відправте на водяну баню, всипте подрібнений темний шоколад або шоколадні краплі і нагрівайте, помішуючи, поки шоколад повністю не розійдеться.

Крок - 5
06

Підготуйте склянки. На дно викладіть крихту з шоколадного печива. Струсіть склянки, щоб крихта лягла рівномірно.

Крок - 6
07

Зверху додайте половину вершкової суміші з «КітКат». Найзручніше перекласти її в кулінарний мішок і акуратно відсадити поверх печива.

Крок - 7
08

Покрийте вершкову масу половиною шоколадного ганаша. Зверху знову відсадіть вершкову суміш. Залийте ганашем.

Крок - 8
09

Присипте десерт залишеною для декору крихтою з «КітКат» і прикрасьте будь-якими шоколадними цукерками. За бажанням можна відправити вийшовший десерт в склянці шарами на пару годин в холодильник, щоб ганаш і сир краще схопилися. Але це необов'язково. Десерт виходить нереально смачним в будь-якому випадку. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рататуй з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з сиром 55 5 3 з 5 - детальніше -
Класичний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Класичний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -
Деруни з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з цибулею 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат під шубою класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат під шубою класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -