Укр
Рус
Суфле Десерти Европейская кухня

Десерт-суфле з бананами

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

582 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Десерт-суфле з бананами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Португальська кухня, Польська кухня, Іспанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці, В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати, Випікати

опис

Десерт-суфле з бананами - ідеальна страва, щоб здивувати гостей новим, неймовірним смаком. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям. Ніжне бананове суфле чудово виглядає і дуже легко готується. Обов'язково візьміть цей рецепт собі на замітку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Десерт-суфле з бананами" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи31.1 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змастіть форми для випічки розм'якшеним вершковим маслом і присипте цукром. Надішліть форми в холодильник на час, поки будете готувати суміш для суфле

Крок - 1
02

Банани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте шматочками. Покладіть нарізані банани в чашу подрібнювача і перебийте до однорідності.

Крок - 2
03

В вогнетривкій ємності змішайте цукор з водою. Поставте суміш на плиту і тримайте на слабкому вогні, поки цукор повністю не розійдеться. Постійно помішуйте, щоб він розчинявся рівномірно. Доведіть суміш до кипіння і варіть, поки сироп не загусне. На це піде 3-5 хвилин.

Крок - 3
04

Влийте в сироп пюріровані банани, додайте корицю, перемішайте і зніміть з вогню. Перелийте бананово-цукрову суміш в миску і остудіть.

Крок - 4
05

Яєчні білки відправте в абсолютно чисту і суху чашу міксера, додайте винний камінь і сіль. Якщо немає винного каменю, замініть його лимонною кислотою в тій же кількості.

Крок - 5
06

Збийте білки насадкою «вінчик» до стану піни. Коли білки спіняться, всипте трохи цукру. Продовжуйте збивання до появи жорстких піків.

Крок - 6
07

З'єднайте збиті білки з банановим пюре і перемішайте кулінарною лопаткою до однорідності. Мішайте акуратно, щоб білки не осіли.

Крок - 7
08

Дістаньте форми з холодильника і наповніть їх сумішшю для суфле.

Крок - 8
09

Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте туди формочки на 10-12 хвилин. Слідкуйте за суфле в процесі випічки. Воно повинно піднятися і зарум'яниться. Готовий десерт-суфле з бананами дістаньте з духовки і присипте зверху цукровою пудрою. Подавайте прямо в формочках, в яких суфле випікалося. Їдять його просто ложкою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Німецький картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Німецький картопляний салат 45 4 3 з 5 - детальніше -