Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Деруни з м’ясом

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

964 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Деруни з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачна, рум'яна страва з хрусткою золотистою скоринкою і соковитою м'ясною начинкою, перед якою встояти неможливо. Деруни з м'ясом можна не тільки смажити на сковороді, а й запекти в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири16.2 гр.
  • Вуглеводи12.2 гр.
  • Калорії228 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Поставте сковороду на середній вогонь і влийте рослинне масло. У розігріту жаровню всипте цибулю, перемішайте і тушкуйте протягом хвилини. Додайте імбирно-часникову пасту.

Крок - 1
02

Переміксуйте і обсмажуйте 1-2 хвилини. Викладіть на сковороду фарш. Збільште вогонь і продовжуйте готувати суміш, періодично помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

Крок - 2
03

Після закінчення зазначеного часу, додайте до решти інгредієнтів червоний мелений перець, мелений тмин, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте до однорідного стану і обсмажуйте протягом 4-5 хвилин.

Крок - 3
04

Свіжий коріандр вимийте і висушіть. Подрібніть і всипте в фарш. Переміксуйте, зніміть з вогню і дайте суміші охолонути.

Крок - 4
05

Картопляні бульби очистіть від шкірки, ретельно промийте і наріжте кубиками. Відваріть до готовності в підсоленій воді. За допомогою товкачки розімніть картоплю.

Крок - 5
06

Додайте вершкове масло і вбийте яйце. Всипте мелений часник, паприку, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте суміш до однорідності, додайте борошно і знову переміксуйте.

Крок - 6
07

Робочу поверхню притрусіть борошном і викладіть ложкою частину картопляного пюре. Сформуйте кружок необхідного розміру і розташуйте на ньому м'ясну начинку. З'єднайте краї і сформуйте оладок, змазаними рослинним маслом руками.

Крок - 7
08

Поставте сковороду з маслом на повільний вогонь. У розігріте масло викладіть деруни. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 8
09

Посипте страву дрібно нарізаною свіжою зеленню. Подавайте в гарячому вигляді зі сметаною або соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Нірка крота з бананами - покроковий рецепт, фото 1 Торт Нірка крота з бананами 90 6 3 з 5 - детальніше -
Вустерширський соус - покроковий рецепт, фото 1 Вустерширський соус 25 1 2 з 5 - детальніше -
Желе "Пташине молоко" - покроковий рецепт, фото 1 Желе "Пташине молоко" 45 3 3 з 5 - детальніше -