Смачна, рум'яна страва з хрусткою золотистою скоринкою і соковитою м'ясною начинкою, перед якою встояти неможливо. Деруни з м'ясом можна не тільки смажити на сковороді, а й запекти в духовці.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Поставте сковороду на середній вогонь і влийте рослинне масло. У розігріту жаровню всипте цибулю, перемішайте і тушкуйте протягом хвилини. Додайте імбирно-часникову пасту.
Переміксуйте і обсмажуйте 1-2 хвилини. Викладіть на сковороду фарш. Збільште вогонь і продовжуйте готувати суміш, періодично помішуючи, протягом 8-10 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу, додайте до решти інгредієнтів червоний мелений перець, мелений тмин, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте до однорідного стану і обсмажуйте протягом 4-5 хвилин.
Свіжий коріандр вимийте і висушіть. Подрібніть і всипте в фарш. Переміксуйте, зніміть з вогню і дайте суміші охолонути.
Картопляні бульби очистіть від шкірки, ретельно промийте і наріжте кубиками. Відваріть до готовності в підсоленій воді. За допомогою товкачки розімніть картоплю.
Додайте вершкове масло і вбийте яйце. Всипте мелений часник, паприку, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте суміш до однорідності, додайте борошно і знову переміксуйте.
Робочу поверхню притрусіть борошном і викладіть ложкою частину картопляного пюре. Сформуйте кружок необхідного розміру і розташуйте на ньому м'ясну начинку. З'єднайте краї і сформуйте оладок, змазаними рослинним маслом руками.
Поставте сковороду з маслом на повільний вогонь. У розігріте масло викладіть деруни. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Посипте страву дрібно нарізаною свіжою зеленню. Подавайте в гарячому вигляді зі сметаною або соусом. Смачного!
Випадкові рецепти