Укр
Рус
Деруни Другі страви Молдавська кухня

Деруни з кабачків без яєць

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1196 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Деруни з кабачків без яєць - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Веганські, Дієта Дюкана, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Деруни з кабачків без яєць - проста, але апетитна страва, здатна здивувати приємним смаком і ароматом. У рецепті розповідається, як зробити класичні кабачкові деруни тільки з рослинних продуктів. Для соусу рекомендуємо використовувати вегетаріанський майонез. Страва підійде шанувальникам здорової їжі, веганам і тим, хто поститься.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з кабачків без яєць" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи20.9 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте, просушіть, натріть на крупній тертці і викладіть в миску. Шкірку можна не знімати, особливо якщо кабачки молоді. Посоліть і поперчіть кабачкову масу за смаком.

Крок - 1
02

Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи, дрібно поріжте ножем і додайте в миску з кабачками.

Крок - 2
03

Туди ж покладіть консервовані в олії в'ялені помідори, попередньо нарізавши невеликими шматочками.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, подрібніть кубиками і додайте в загальну миску.

Крок - 4
05

Зубчики часнику очистіть від лушпиння, дрібно поріжте ножем і відправте до решти продуктів.

Крок - 5
06

Лимон вимийте і висушіть. Акуратно зніміть цедру, намагаючись не зачепити білу частину, яка гірчить. Лимонну цедру теж покладіть в суміш.

Крок - 6
07

Перемішайте інгредієнти до однорідності і додайте просіяне борошно. Ще раз все ретельно вимішайте. Тісто для дерунів без яєць готове.

Крок - 7
08

Розігрійте на сковороді рослинне масло. Столовою ложкою викладайте туди кабачкове тісто і формуйте плоскі круглі коржі. Смажте їх на середньому вогні до рум'яності з обох сторін.

Крок - 8
09

Готові деруни викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру.

Крок - 9
10

Приготуйте соус для подачі. Для цього змішайте рослинний майонез, сіль, мелений чорний перець і подрібнений часник.

Крок - 10
11

Готові деруни з кабачків без яєць викладіть на загальне блюдо і присипте подрібненою петрушкою. Подавайте деруни з раніше приготованим соусом на основі рослинного майонезу. Страва хоч і пісна, але дуже ароматна і смачна. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Панакота класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Панакота класичний рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка 50 3 3 з 5 - детальніше -
Полуничне варення класичне - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне варення класичне 65 1 2 з 5 - детальніше -