Укр
Рус
Кабачки Другі страви Білоруська кухня

Деруни з кабачків

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

812 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Деруни з кабачків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Деруни з кабачків - оригінальна овочева страва з м'ясною начинкою. У рецепті розповідається, як приготувати деруни з кабачкового тіста і начинити їх м'ясним фаршем. Виходить ситна універсальна страва, яку можна подати на сніданок, обід або вечерю і смачно нагодувати всю сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з кабачків" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте, просушіть і натріть на дрібній тертці. Додайте сіль, перемішайте і поки відставте, щоб вийшов сік.

Крок - 1
02

Займіться начинкою. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте цибулю до прозорості.

Крок - 2
03

Додайте на сковороду будь-який м'ясний фарш, посоліть і поперчіть за смаком. Помішуючи, смажте до готовності м'яса.

Крок - 3
04

Терті кабачки гарненько відіжміть від утвореної рідини.

Крок - 4
05

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем. Надішліть подрібнень часник в отжату кабачкову масу. Всипте сіль і перець за смаком. Додайте яйця і сметану. Просійте в загальну масу борошно. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

Розігрійте на сковороді рослинне масло, викладіть туди частину кабачкового тіста і розрівняйте поверхню.

Крок - 6
07

На половині отриманого «млинчика» розподіліть підсмажений м'ясний фарш.

Крок - 7
08

Натріть на тертці твердий сир і викладіть поверх м'яса. Накрийте начинку другою половиною млинця і підсмажте з обох сторін до рум'яноСТІ.

Крок - 8
09

Готовий млинець перекладіть на тарілку і приступІТЬ до обсмажуваннЯ наступного. Смажте деруни з кабачків, поки не закінчаться продукти.

Крок - 9
10

Вони виходять ніжними, соковитими, м'якими і дивно смачними. Такими дерунами можна нагодувати дітей, які не люблять кабачки в звичайному вигляді. Вони навіть не здогадаються, з чого зроблені млинці, і з задоволенням з'їдять всі до останнього шматочка. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Борщ домашній - покроковий рецепт, фото 1 Борщ домашній 200 5 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з печерицями 40 4 2 з 5 - детальніше -
Мідії в часниковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Мідії в часниковому соусі 45 3 3 з 5 - детальніше -