Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Деруни з фаршем

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

772 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Деруни з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Білоруська кухня, Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Існує велика кількість рецептів картопляних дерунів. В даному випадку пропонуємо вам приготувати деруни з фаршем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Киньте яловичий фарш і розімніть його лопаткою. Трохи посоліть і приправте чорним меленим перцем. Періодично помішуючи, готуйте фарш поки він не змінить колір.

Крок - 1
02

У сковорідку з фаршем додайте томатний соус, трохи світлого пива і прованські трави. Також буквально кілька крапель соусу табаско для поліпшення смаку. Все перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні протягом 15 хвилин.

Крок - 2
03

Тим часом займіться картоплею. Вимийте її під краном і очистіть від шкірки. Натріть картоплю на крупній тертці. Натерту картоплю відіжміть двома руками від зайвої рідини і помістіть в іншу миску.

Крок - 3
04

Підготовлену картоплю посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком, киньте трохи прованських трав. Зубчик часнику очистіть від лушпиння і натріть на дрібній тертці прямо в миску з картоплею.

Крок - 4
05

Розбийте кілька курячих яєць і відправте їх в картоплю. Киньте кілька ложок борошна, ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Поверніться до фаршу на сковорідці. Додайте в нього консервовану квасолю, перемішайте і трохи протушкуйте. Після викладіть готовий фарш в чисту тарілку.

Крок - 6
07

У чисту сковорідку налийте трохи олії і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, відправте частину картопляної маси і розподіліть по всій поверхні сковорідки. Накрийте кришкою.

Крок - 7
08

Коли картопляний млинець підрум'яниться з одного боку, переверніть його на іншу сторону. На одну половину деруна викладіть частину приготовленого фаршу з квасолею.

Крок - 8
09

Червону цибулину очистіть і наріжте тонкими кільцями. Викладіть частину цибулі зверху на фарш. Вимиту зелень петрушки дрібно наріжте і посипте нею цибулю. Зверху на петрушку викладіть натертий на великій тертці сир.

Крок - 9
10

Фарш, цибулю, петрушку і сир зверху накрийте другою половиною картопляного млинця. Накрийте кришкою і залиште готуватися ще на кілька хвилин. Готовий дерун з фаршем викладіть на тарілку і подавайте до столу гарячим. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -
Шаурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма в домашніх умовах 45 2 3 з 5 - детальніше -
Смачні хачапурі - покроковий рецепт, фото 1 Смачні хачапурі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Італійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сендвіч 30 4 2 з 5 - детальніше -