Укр
Рус
Деруни Другі страви Українська кухня

Деруни з цукіні

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

641 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Деруни з цукіні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Деруни з цукіні - оригінальні оладки з кабачка. Готуються вони майже так само, як з картоплі, але деруни з цукіні корисніше і здоровіше картопляних. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт кабачковий оладок, які стануть відмінним сніданком для дітей і дорослих.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з цукіні" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цукіні вимийте і висушіть. Обріжте кінчики з обох сторін і натріть овочі на середній терці.

Крок - 1
02

Перекладіть терті цукіні в друшляк, всипте сіль, перемішайте і дайте суміші постояти кілька хвилин, а потім злийте сік, що утворився. В процесі зливання придавлюйте кабачки ложкою, щоб рідини вийшло якомога більше, інакше тісто вийде дуже рідким, і буде потрібно багато борошна.

Крок - 2
03

Віджаті цукіні відправте в миску. Додайте куряче яйце, тертий пармезан (можна замінити іншим твердим сиром, який добре плавиться) і подрібнений часник. Всипте попередньо просіяне борошно і розпушувач для тіста. Поперчіть суміш за смаком і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Змастіть антипригарну сковороду оливковою олією і поставте на плиту на середній вогонь. Замість оливкової можна використовувати будь-яке інше рослинне масло, відповідне для смаження: соняшникове, кукурудзяне, рапсове, кунжутне і т. п. Коли масло розігріється, столовою ложкою викладіть в центр сковороди кабачкове тісто, злегка притисніть зверху, щоб зробити пласт тонше, і смажте дерун до золотистого кольору з обох сторін.

Крок - 4
05

Посмажте так всі оладки і гіркою викладіть на тарілку. Подавайте деруни з цукіні на стіл гарячими. В якості соусу до них найкраще підійде сметана. Це простий, смачний і корисний сніданок для всієї родини. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Биточки з індички - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з індички 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бастурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма в домашніх умовах 55 4 3 з 5 - детальніше -
Штрудель з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з вишнею 50 4 3 з 5 - детальніше -