Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Деруни з цибулею

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

1869 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Деруни з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Думаю, що практично всім відомо таку страву, як деруни, яка багатьом нагадує дитинство. Рецептів приготування чимало, кожна господиня може привносити в нього щось своє - від м'ясного фаршу і грибів до риби і солоних огірків. Але найпоширенішим видом цих ароматних картопляних оладок є рецепт картопляних дерунів з цибулею. Можу поділитися з вами деякими секретами, і у вас вийдуть обов'язково соковиті, рум'яні та хрусткі деруни.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи13.2 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Неглибоку сковорідку помістіть на плиту і добре розігрійте. Покладіть в гарячу сковороду нарізані шматочки бекону і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до появи хрусткої скоринки в м'ясному продукті.

Крок - 1
02

Викладіть обсмажений бекон на тарілку, а в цю ж сковорідку закиньте вершкове масло і розтопіть його. Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте якомога дрібніше. Відправте подрібнену цибулю в розтоплене масло.

Крок - 2
03

  Далі додайте в сковорідку до цибулі заздалегідь позбавлений насіння і хвостика, а потім дрібно нарізаний болгарський перець. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів, близько 7 хвилин. Але стежте, щоб цибуля залишалася світлою і не пригоріла.

Крок - 3
04

Викладіть обсмажені овочі в миску, трохи остудіть, а потім додайте до них дрібно подрібнений (можна навіть нарвати руками) раніше підсмажений бекон.

Крок - 4
05

Тепер закиньте заздалегідь очищену картоплю в каструлю з киплячою водою і відварюйте до готовності. Потім злийте воду, додайте трохи вершкового масла в каструлю і розімніть відварену картоплю в пюре. Пюре так само відправте в миску до решти продуктів.

Крок - 5
06

Далі закиньте в цю ж ємність нарізаний невеликими шматочками твердий сир (потрібно вибрати такий, щоб легко міг плавитися).

Крок - 6
07

Потім засипте в миску борошно, залийте збите куряче яйце і гірчицю, приправте усе чорним меленим перцем і ретельно все змішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Тепер помістіть невелику сковорідку на плиту, влийте в неї рослинну олію і максимально розігрійте. Відправте в киплячу олію порції картопляної суміші (утворивши так звані оладки) і обсмажуйте до золотистого кольору з обох сторін, від 5 до 7 хвилин.

Крок - 8
09

Далі укладіть підсмажені деруни з цибулею на блюдо, приправте сметаною (можна використовувати вершки високої жирності), прикрасьте нашаткованою зеленню цибулі і радуйте близьких ситним обідом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -
Вареники на пару - покроковий рецепт, фото 1 Вареники на пару 115 4 3 з 5 - детальніше -