Укр
Рус
Деруни Другі страви Білоруська кухня

Деруни в духовці картопляні

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

3465 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Деруни в духовці картопляні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Золотисті або більш коричневі, тонкі, приємно хрусткі і дуже картопляні швидкі деруни картопляні в духовці - відмінний обід або вечеря для вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни в духовці картопляні" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи13.6 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Бульби картоплі промийте від грунту. Очистіть шкірку, знімаючи її ножем або овочечисткою. Знову сполосніть. Натріть картоплю на крупну тертку в глибоку миску, таким чином, з неї буде виділятися менше соку.

Крок - 1
02

Розбийте в окрему миску курячі яйця кімнатної температури. Перевірте, щоб в них не було випадково потрапившої шкаралупи (не завжди приємно, коли вона потрапляє на зуби), і вони були не зіпсованими. Тільки тоді надішліть їх у миску з картоплею.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю середнього розміру і зубки часнику очистіть від лушпиння. Натріть на дрібній тертці і перекладіть цибульне і часникове пюре в миску з натертою картоплею (часник можете пропустити і через прес).

Крок - 3
04

Приправте всі інгредієнти чорним меленим перцем, посоліть за своїм смаком. Промийте і висушіть зелень кропу паперовим рушником. Відберіть тільки дрібні гілочки без грубих стебел. Дрібно наріжте. Перекладіть в миску.

Крок - 4
05

Також до тіста додайте рослинне масло, щоб під час запікання дерунів в духовці вони не прилипли до листа або пергаменту. Насипте в миску просіяне борошно. Ретельно перемішайте ложкою або виделкою, чим найбільше вам зручно, всі інгредієнти для дерунів. Поки відставте тісто.

Крок - 5
06

Підготуйте лист. Відріжте шматок пергаментного паперу, відповідного розміру вашому листу. Застеліть його. Щоб лист пергаменту не ковзав, попередньо можна побризкати водою деко.

Крок - 6
07

Деко підготовлений, приступайте до тіста. Наберіть ложкою тісто і покладіть його на деко. Зверху трохи притисніть тісто, формуючи невеликої товщини круглі млинці. Увімкніть духовку. Встановіть температуру 180 градусів. Поставте деко з дерунами в гарячу духовку на15-20 хвилин. Або поки тісто не стане золотистого кольору. Готові деруни картопляні подавайте гарячими зі сметаною. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

 Холодник домашній - покроковий рецепт, фото 1 Холодник домашній 50 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з чорносливом 55 4 3 з 5 - детальніше -
Самса з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Самса з картоплею 60 3 3 з 5 - детальніше -
Варення з мандаринів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з мандаринів 80 1 3 з 5 - детальніше -