Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Деруни з грибами

( 5.0000 5 523 23 оцінки)

1829 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Деруни з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Можливо, ви скажете, що дуже складно здивувати своїх рідних такою простою стравою, як деруни. Але, дорогі мої, не поспішайте робити такі категоричні висновки. Я можу запропонувати вам абсолютно новий варіант і подачу цієї страви. Давайте спробуємо приготувати деруни з грибами, незвичайні, фантастично смачні і ароматні. Якщо у вашому будинку звикли до традиційних драників і вони вам подобаються, тоді цей рецепт точно припаде до душі вашій родині і вони назавжди утвердяться на вашому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з грибами" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи22.2 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Деруни чудові самі по собі, а з грибами - це просто смакота. В першу чергу приготуємо начинку для дерунів. На сковорідку викладаємо невелику кількість м'ясного фаршу і помішуючи трохи обсмажуємо. Жир на сковорідку не додаємо, так як його достатньо в фарші.

Крок - 1
02

Потім кидаємо колечка цибулі - порею, перемішуємо і додаємо дрібно нарізані гриби печериці.

Крок - 2
03

Після цього вміст сковорідки солимо, додаємо мелений майоран і мелений перець.

Крок - 3
04

Все добре перемішуємо, трохи присмажуємо і додаємо нашатковану зелень цибулі і кропу. Все перемішавши, смажимо до готовності грибів і фаршу. Знімаємо сковорідку з плити і відставляємо.

Крок - 4
05

Тепер будемо готувати тісто для дерунів. Чистимо і миємо картоплю, ріжемо на частини і кидаємо в кухонний комбайн.

Крок - 5
06

Цибулину очищаємо від лушпиння, розрізаємо на чверті і теж відправляємо до картоплі. За допомогою комбайна подрібнюємо картоплю з цибулею в пюреобразну масу.

Крок - 6
07

Викладаємо картопляну масу в миску, додаємо туди борошно і крохмаль.

Крок - 7
08

Потім додаємо туди яйце, солимо і трохи перчимо. Після цього видавлюємо в миску сік половини лимона. Лимонна кислота потрібна для того, щоб не темнішала подрібнена картопля.

Крок - 8
09

Всі інгредієнти добре перемішуємо і тісто для дерунів готове.

Крок - 9
10

Ставимо на плиту сковорідку, вливаємо трохи рослинного масла і викладаємо ложкою тісто на сковорідку, формуючи млинці. Смажимо деруни до рум'яності з обох сторін, приблизно по 2 хвилини.

Крок - 10
11

Підсмажені деруни викладаємо у форму для запікання, зверху викладаємо грибну начинку.

Крок - 11
12

Твердий сир тремо на тертку і посипаємо їм кожен дерун. Відправляємо форму з дерунами в духовку, розігріту до 180 градусів і запікаємо їх протягом 3-4 хвилин.

Крок - 12
13

Ось тепер деруни з грибами потрібно дістати з духовки, викласти на тарілку і можна подавати до столу, полив перед подачею кетчупом.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат столичний з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний з ковбасою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель рецепт з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Карамель рецепт з вершками 50 1 3 з 5 - детальніше -
Самса з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Самса з баклажаном 55 3 3 з 5 - детальніше -