Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Деруни з м’ясним фаршем

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

869 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Деруни з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Деруни з м'ясним фаршем - смачні і дуже ароматні. Такий поширений рецепт як картопляні деруни, досить часто готують багато господинь у себе на кухнях. З приходом на кухню різноманітного кухонного обладнання, яке сприяє швидкому подрібненню картоплі, приготувати таку страву вийде набагато швидше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Деруни з м’ясним фаршем" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи10.7 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть неочищену вимиту картоплю в глибоку каструлю, залийте окропом і варіть близько 15 хвилин. Відварений овоч повинен бути трохи твердим - ніби не довареним. Вийміть картоплю з води і дайте охолонути.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння, а потім поріжте цибулю-шалот на маленькі кубики, подрібніть так само попередньо очищений часник, потім натріть м'якоть невеликою кількістю солі.

Крок - 2
03

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і прогрійте. Засипте в сковорідку подрібнені овочі і смажте, постійно мішаючі, близько 3 хвилин.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду заздалегідь підготовлений м'ясний фарш (можна використовувати будь-яке м'ясо), смажте, помішуючи, до зникнення зайвої рідини і появи коричневого відтінку на м'ясі. Викладіть приготовану м'ясну начинку на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Крок - 4
05

Дрібно наріжте заздалегідь вимиту зелену цибулю і сушені помідори, натріть сир пармезан, очистіть охолоджену картоплю від шкірки і натріть в глибоку миску на крупній тертці.

Крок - 5
06

Додайте так само до картоплі м'ясну начинку, подрібнені в'ялені томати, засипте так само сир пармезан, чебрець, приправте все невеликою кількістю солі і чорного меленого перцю. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Сформуйте, трохи змоченими водою руками, маленькі круглі млинці з утвореної картопляної начинки. Покладіть їх на вкриту пергаментом кухонну дошку.

Крок - 7
08

Помістіть невелику сковорідку з рослинним маслом на плиту, добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло, раніше підготовлені картопляні млинці, підсмажте їх, перевертаючи з боку на бік, до утворення кірки.

Крок - 8
09

В кінці смаження додайте зовсім небагато маргарину з альпійським молоком (або який є) - це додасть картоплі кращий аромат.

Крок - 9
10

Змішайте вершки з невеликою кількістю вичавленого лимонного соку і нашаткованою цибулею, приправте за смаком чорним меленим перцем. Готові деруни з м'ясним фаршем подавайте з підготовленим вершковим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Соус Тартар - покроковий рецепт, фото 1 Соус Тартар 30 1 2 з 5 - детальніше -
Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -