Укр
Рус
Капуста Другі страви Канадська кухня

Цвітна капуста, засмажена в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

836 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Цвітна капуста, засмажена в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Соковите покриття з яйця в поєднанні з хрусткою текстурою засмаженої в духовці цвітної капусти робить цю страву непереборною і є відмінним доповненням для смаженого рису або іншого гарніру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цвітна капуста, засмажена в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть рослинним або вершковим маслом форму для випічки кексів на 12 лунок і відставте в сторону до подальшого використання. Помістіть заздалегідь пропарену або відварену цвітну капусту (порізану невеликими шматочками) в чашу кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Накрийте чашу кришкою і на максимальній швидкості подрібніть кольорову капусту, поки не утвориться порошкоподобна маса. Висипте подрібнену кольорову капусту на паперові рушники або марлю і загорніть, щоб віджати зайву рідину. Робіть це до трьох разів, поки кольорова капуста не вийде повністю сухою. Перекладіть суху кольорову капусту у велику миску.

Крок - 2
03

Додайте в миску до подрібненої капусти натертий на крупній тертці сир чеддер, часниковий порошок (або зубчики свіжого, видавлені через чеснокодавку), засипте сіль і розбийте курячі яйця. Перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів в однорідну масу.

Крок - 3
04

Рівномірно розподіліть утворену суміш по раніше підготовлених отворів форми для випічки і пальцями ущільніть її до боків і дна кожної лунки, щоб сформувати певні гнізда. Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку і запікайте гнізда протягом 15-17 хвилин до коричневого кольору.

Крок - 4
05

Далі помістіть маленьку сковорідку на плиту і нагрівайте. Покладіть в неї заздалегідь нарізаний невеликими шматочками бекон і обсмажуйте кілька хвилин, до утворення легкої скоринки на м'ясному продукті. Додайте пару шматочків обсмаженого бекону на дно кожного запеченого гнізда і розбийте куряче яйце зверху, не розбиваючи жовток.

Крок - 5
06

Надішліть форму з майбутньою стравою знову в розігріту духовку і засмажуйте ще близько 7-8 хвилин. Посипте готову кольорову капусту, засмажену в духовці, подрібненою зеленою цибулею і чорним меленим перцем за смаком і подавайте до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Графські руїни - покроковий рецепт, фото 1 Торт Графські руїни 120 7 3 з 5 - детальніше -
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Карась, запечений в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Карась, запечений в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -