Укр
Рус
Кольорова капуста Другі страви Канадська кухня

Цвітна капуста, засмажена в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
721 - переглядів
50 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Цвітна капуста, засмажена в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Соковите покриття з яйця в поєднанні з хрусткою текстурою засмаженої в духовці цвітної капусти робить цю страву непереборною і є відмінним доповненням для смаженого рису або іншого гарніру.

Інгредієнти

  • Кольорова капуста 2 шт.
  • Чеддер 1/2 скл.
  • Яйце 14 шт.
  • Часник сушений 2 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Перець чорний мелений 1 ч.л
  • Бекон 100 г.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Зелена цибуля 1/4 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Злегка змастіть рослинним або вершковим маслом форму для випічки кексів на 12 лунок і відставте в сторону до подальшого використання. Помістіть заздалегідь пропарену або відварену цвітну капусту (порізану невеликими шматочками) в чашу кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Накрийте чашу кришкою і на максимальній швидкості подрібніть кольорову капусту, поки не утвориться порошкоподобна маса. Висипте подрібнену кольорову капусту на паперові рушники або марлю і загорніть, щоб віджати зайву рідину. Робіть це до трьох разів, поки кольорова капуста не вийде повністю сухою. Перекладіть суху кольорову капусту у велику миску.

Крок - 2
03

Додайте в миску до подрібненої капусти натертий на крупній тертці сир чеддер, часниковий порошок (або зубчики свіжого, видавлені через чеснокодавку), засипте сіль і розбийте курячі яйця. Перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів в однорідну масу.

Крок - 3
04

Рівномірно розподіліть утворену суміш по раніше підготовлених отворів форми для випічки і пальцями ущільніть її до боків і дна кожної лунки, щоб сформувати певні гнізда. Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку і запікайте гнізда протягом 15-17 хвилин до коричневого кольору.

Крок - 4
05

Далі помістіть маленьку сковорідку на плиту і нагрівайте. Покладіть в неї заздалегідь нарізаний невеликими шматочками бекон і обсмажуйте кілька хвилин, до утворення легкої скоринки на м'ясному продукті. Додайте пару шматочків обсмаженого бекону на дно кожного запеченого гнізда і розбийте куряче яйце зверху, не розбиваючи жовток.

Крок - 5
06

Надішліть форму з майбутньою стравою знову в розігріту духовку і засмажуйте ще близько 7-8 хвилин. Посипте готову кольорову капусту, засмажену в духовці, подрібненою зеленою цибулею і чорним меленим перцем за смаком і подавайте до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва кунжутная - покроковий рецепт, фото 1 Халва кунжутная 60 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -
Куриный шашлык на шпажках - покроковий рецепт, фото 1 Куриный шашлык на шпажках 120 4 3 з 5 - детальніше -
Вишневый пирог с безе - покроковий рецепт, фото 1 Вишневый пирог с безе 90 4 3 з 5 - детальніше -