Укр
Рус
Цвітна капуста консервована Консервування Іспанська кухня

Цвітна капуста в маринаді


- переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Цвітна капуста в маринаді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня, Европейская кухня, Польська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати, Варити

опис

Приготуйте ароматну і пікантну закуску для вашого застілля. Смачна і хрустка капуста з овочами готується дуже просто і швидко. Така страва точно не затримається на столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цвітна капуста в маринаді" (на 100 грам)

  • Білки1.7 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи12.6 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Підготуйте овочі. Ретельно вимийте під проточною водою кольорову капусту, болгарський перець і очищену від шкірки моркву. Обсушіть паперовими рушниками. Капусту для маринування вибирайте щільну, тугу, без видимих ​​пошкоджень. Розріжте качан, видаліть зелене листя і качан. Якщо помітили на капусті чорні точки, виріжте їх. Великі суцвіття розділіть на невеликі шматочки.

Крок - 1
02

Підготуйте велику скляну банку або іншу зручну для маринування ємність об'ємом 2-3 літри. Моркву поріжте великою соломкою. Якщо овочі не великі, розріжте їх уздовж на 4 частини.

Крок - 2
03

Болгарський перець розріжте навпіл, видаліть серцевину і наріжте тонкою соломкою.

Крок - 3
04

Викладайте в банку суцвіття капусти, моркву і солодкий перець шарами до заповнення ємності.

Крок - 4
05

У сотейник або невелику каструлю викладіть коріандр, гірчицю і насіння кмину. Поставте на середній вогонь і обсмажуйте постійно помішуючи, протягом 2 хвилин.

Крок - 5
06

Коли насіння підрум'яниться, додайте оцет, трохи роздавлені зубчики часнику, свіжий очищений імбир, нарізану тонкою соломкою цибулю, цукор, сіль, перець горошком, куркуму, пластівці червоного перцю і стакан води.

Крок - 6
07

Суміш ретельно перемішайте і доведіть до кипіння. Дайте прокипіти пару хвилин і зніміть з вогню. Обережно залийте гарячим маринадом овочі в банці. Залиште остигати до кімнатної температури, після чого приберіть в холодильник мінімум на 2 дні. Після закінчення зазначеного часу, смачна маринована кольорова капуста з овочами готова до дегустації. Зберігайте страву в холодильнику не більше 2 тижнів. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш з баранини 110 5 4 з 5 - детальніше -
Нут з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Нут з баклажаном 65 3 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з овочів в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з овочів в духовці 80 3 3 з 5 - детальніше -