У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як легко приготувати кольорову капусту в клярі, закуску в ресторанному стилі, схожу на курячий попкорн для вегетаріанців.
Для початку ретельно помийте проточною водою головку цвітної капусти і трохи просушіть. Потім за допомогою гострого ножа відокремте від капусти невеликого розміру частини і покладіть їх у глибоку миску на час.
Потім помістіть велику каструлю на плиту і налийте в неї воду. Потім покладіть в воду частини цвітної капусти і доведіть до кипіння. Далі зменшіть до мінімуму вогонь і варіть вміст каструлі близько 10 хвилин. Потім викладіть відварені частини капусти на друшляк і залиште на кілька хвилин, щоб позбутися від зайвої вологи.
Далі викладіть відварені частини цвітної капусти у велику миску, присипте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленню петрушки, приправте часниковим порошком, цибульним, добре посоліть і приперчыть чорним меленим перцем.
Потім посипте вміст миски кукурудзяним і пшеничним борошном і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Перекладіть просочені частини капусти в окрему миску.
А в цю ж миску засипте кукурудзяну і пшеничну муку, залийте соєвий соус і додайте трохи йогурту високої жирності. Далі трохи посоліть вміст і, поступово заливаючи в миску воду, перемішайте все, до однорідної рідкої суміші.
Тепер, по черзі занурюючи, виваляйте в утвореній рідкій масі раніше підготовлені частини цвітної капусти. Потім рясно виваляйте капусту в заздалегідь засипаних в миску хлібних крихтах і покладіть частини на велике блюдо або кухонний рознос.
Потім в невелику мисочку засипте часниковий порошок, трохи сої і цибульний порошок. Потім додайте в миску мелений перець чилі, трохи паприки, цукрову пудру, мелений чорний перець і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх сипучих інгредієнтів.
Тепер помістіть невеликий сотейник на плиту, налийте в нього багато рослинного масла і доведіть до кипіння. Потім в добре киплячу олію покладіть раніше підготовлені частини цвітної капусти і обсмажуйте, помішуючи шумівкою, до появи золотистого відтінку на овочі.
Потім викладіть обсмажені частини капусти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир і посипте їх рясно раніше підготовленою сумішшю з спецій.
Готову кольорову капусту в клярі викладіть на велике блюдо, посипте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте до столу з улюбленим соусом.
Випадкові рецепти