Укр
Рус
Кольорова капуста Другі страви Українська кухня

Цвітна капуста по-корейськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
859 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Перетворіть своє традиційне гаряче з цією овочевою, безвуглеводною стравою з цвітної капусти по-корейськи! Це чудо страва, що обов'язково стане головною у вашому арсеналі здорових і смачних страв.

Інгредієнти

  • Кінза 2 ст.л
  • Насіння гарбуза 3 ст.л
  • сік лимонний 2 ст.л
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Брокколі 2 скл.
  • Перець червоний чілі 1 шт.
  • Імбир 1 ст.л
  • Бульйон овочевий 1/4 скл.
  • Сіль за смаком
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Кокосове масло 2 ст.л
  • Кольорова капуста 2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо вимиту і нарізану на досить великі скибочки кольорову капусту в кухонний комбайн (можна навіть зі стеблами). На високій швидкості подрібніть овоч до порошку.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи кокосового масла (можна використовувати оливкову олію) в великій сковороді на середньому вогні. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і подрібнені зубчики заздалегідь очищеного часнику (можна видавити через чеснокодавку) і обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько шести хвилин.

Крок - 2
03

Додайте в сковорідку, раніше подрібнену кольорову капусту і приправте крупною сіллю. Залийте в сковороду попередньо приготований овочевий бульйон і варіть на пару, поки бульйон не випарується, і кольорова капуста не стане м'якою, близько шести хвилин. Перекладіть вміст сковороди в миску і накрийте кришкою. Відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 3
04

Протріть сковорідку паперовим рушником або серветкою і нагрійте в ній знову трохи олії на середньому вогні. Додайте в гарячу олію трохи нарізаної червоної цибулі і томіть, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин.

Крок - 4
05

Додайте знову подрібнені зубчики часнику, натертий імбир і дрібно нашаткований перець чилі, варіть вміст одну хвилину.

Крок - 5
06

Далі додайте в сковорідку капусту брокколі нарізану великими скибочками), очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву і нарізаний соломкою солодкий перець, варіть вміст, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин. Приправте все рясно сіллю. Зніміть сковорідку з вогню і додайте в неї лимонний сік.

Крок - 6
07

Для кожної порції страви при подачі на стіл залийте кольорову капусту по-корейськи підготовленими в сковорідці овочами і посипте однією столовою ложкою насіння гарбуза і однією столовою ложкою кінзи. Насолоджуйтесь, смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти