Укр
Рус
Капуста Другі страви Українська кухня

Цвітна капуста по-корейськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1525 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Перетворіть своє традиційне гаряче з цією овочевою, безвуглеводною стравою з цвітної капусти по-корейськи! Це чудо страва, що обов'язково стане головною у вашому арсеналі здорових і смачних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цвітна капуста по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії75 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо вимиту і нарізану на досить великі скибочки кольорову капусту в кухонний комбайн (можна навіть зі стеблами). На високій швидкості подрібніть овоч до порошку.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи кокосового масла (можна використовувати оливкову олію) в великій сковороді на середньому вогні. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і подрібнені зубчики заздалегідь очищеного часнику (можна видавити через чеснокодавку) і обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько шести хвилин.

Крок - 2
03

Додайте в сковорідку, раніше подрібнену кольорову капусту і приправте крупною сіллю. Залийте в сковороду попередньо приготований овочевий бульйон і варіть на пару, поки бульйон не випарується, і кольорова капуста не стане м'якою, близько шести хвилин. Перекладіть вміст сковороди в миску і накрийте кришкою. Відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 3
04

Протріть сковорідку паперовим рушником або серветкою і нагрійте в ній знову трохи олії на середньому вогні. Додайте в гарячу олію трохи нарізаної червоної цибулі і томіть, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин.

Крок - 4
05

Додайте знову подрібнені зубчики часнику, натертий імбир і дрібно нашаткований перець чилі, варіть вміст одну хвилину.

Крок - 5
06

Далі додайте в сковорідку капусту брокколі нарізану великими скибочками), очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву і нарізаний соломкою солодкий перець, варіть вміст, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин. Приправте все рясно сіллю. Зніміть сковорідку з вогню і додайте в неї лимонний сік.

Крок - 6
07

Для кожної порції страви при подачі на стіл залийте кольорову капусту по-корейськи підготовленими в сковорідці овочами і посипте однією столовою ложкою насіння гарбуза і однією столовою ложкою кінзи. Насолоджуйтесь, смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста 40 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Монастирська хата - покроковий рецепт, фото 1 Торт Монастирська хата 55 7 3 з 5 - детальніше -
Самса з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Самса з листкового тіста 40 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці тонкі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці тонкі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста по-корейськи 35 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з яловичини 60 4 3 з 5 - детальніше -