Укр
Рус
Капуста Другі страви Українська кухня

Цвітна капуста по-корейськи

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1444 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Перетворіть своє традиційне гаряче з цією овочевою, безвуглеводною стравою з цвітної капусти по-корейськи! Це чудо страва, що обов'язково стане головною у вашому арсеналі здорових і смачних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цвітна капуста по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії75 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо вимиту і нарізану на досить великі скибочки кольорову капусту в кухонний комбайн (можна навіть зі стеблами). На високій швидкості подрібніть овоч до порошку.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи кокосового масла (можна використовувати оливкову олію) в великій сковороді на середньому вогні. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і подрібнені зубчики заздалегідь очищеного часнику (можна видавити через чеснокодавку) і обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько шести хвилин.

Крок - 2
03

Додайте в сковорідку, раніше подрібнену кольорову капусту і приправте крупною сіллю. Залийте в сковороду попередньо приготований овочевий бульйон і варіть на пару, поки бульйон не випарується, і кольорова капуста не стане м'якою, близько шести хвилин. Перекладіть вміст сковороди в миску і накрийте кришкою. Відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 3
04

Протріть сковорідку паперовим рушником або серветкою і нагрійте в ній знову трохи олії на середньому вогні. Додайте в гарячу олію трохи нарізаної червоної цибулі і томіть, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин.

Крок - 4
05

Додайте знову подрібнені зубчики часнику, натертий імбир і дрібно нашаткований перець чилі, варіть вміст одну хвилину.

Крок - 5
06

Далі додайте в сковорідку капусту брокколі нарізану великими скибочками), очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву і нарізаний соломкою солодкий перець, варіть вміст, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин. Приправте все рясно сіллю. Зніміть сковорідку з вогню і додайте в неї лимонний сік.

Крок - 6
07

Для кожної порції страви при подачі на стіл залийте кольорову капусту по-корейськи підготовленими в сковорідці овочами і посипте однією столовою ложкою насіння гарбуза і однією столовою ложкою кінзи. Насолоджуйтесь, смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пудинг з сухофруктами 35 3 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

 Галушки по-полтавськи - покроковий рецепт, фото 1 Галушки по-полтавськи 60 4 3 з 5 - детальніше -
Кекси класичні - покроковий рецепт, фото 1 Кекси класичні 100 3 3 з 5 - детальніше -
Цезар з пекінською капустою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з пекінською капустою 35 3 3 з 5 - детальніше -