Перетворіть своє традиційне гаряче з цією овочевою, безвуглеводною стравою з цвітної капусти по-корейськи! Це чудо страва, що обов'язково стане головною у вашому арсеналі здорових і смачних страв.
Покладіть попередньо вимиту і нарізану на досить великі скибочки кольорову капусту в кухонний комбайн (можна навіть зі стеблами). На високій швидкості подрібніть овоч до порошку.
Нагрійте трохи кокосового масла (можна використовувати оливкову олію) в великій сковороді на середньому вогні. Додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і подрібнені зубчики заздалегідь очищеного часнику (можна видавити через чеснокодавку) і обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько шести хвилин.
Додайте в сковорідку, раніше подрібнену кольорову капусту і приправте крупною сіллю. Залийте в сковороду попередньо приготований овочевий бульйон і варіть на пару, поки бульйон не випарується, і кольорова капуста не стане м'якою, близько шести хвилин. Перекладіть вміст сковороди в миску і накрийте кришкою. Відставте в сторону до подальшого використання.
Протріть сковорідку паперовим рушником або серветкою і нагрійте в ній знову трохи олії на середньому вогні. Додайте в гарячу олію трохи нарізаної червоної цибулі і томіть, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин.
Додайте знову подрібнені зубчики часнику, натертий імбир і дрібно нашаткований перець чилі, варіть вміст одну хвилину.
Далі додайте в сковорідку капусту брокколі нарізану великими скибочками), очищену від шкірки і натерту на крупній тертці моркву і нарізаний соломкою солодкий перець, варіть вміст, помішуючи, до готовності, близько п'яти хвилин. Приправте все рясно сіллю. Зніміть сковорідку з вогню і додайте в неї лимонний сік.
Для кожної порції страви при подачі на стіл залийте кольорову капусту по-корейськи підготовленими в сковорідці овочами і посипте однією столовою ложкою насіння гарбуза і однією столовою ложкою кінзи. Насолоджуйтесь, смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти