Укр
Рус
Напій Напої Кухня Данії

Цукровий сироп для просочення бісквіта


- переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Цукровий сироп для просочення бісквіта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Цукровий сироп для просочення бісквіта - паличка-виручалочка для господині. З ним будь-який торт стане м'якше і ніжніше. Робиться сироп просто. У рецепті докладно описані етапи його приготування. Всього пара кроків - і у вас вийде відмінний сироп для просочення тортів, тістечок і бісквітів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукровий сироп для просочення бісквіта" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи69.6 гр.
  • Калорії280 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У каструлю або сотейник з товстим дном всипте цукор і влийте воду. Покладіть туди ж скибочку лимона. Цього можна не робити, але лимон додасть сиропу приємний цитрусовий аромат і запобіжить кристалізацію цукру після охолодження.

Крок - 1
02

Поставте каструлю на плиту, включіть вогонь і, постійно помішуючи, доведіть суміш до кипіння. Цукор повинен повністю розчинитися у воді.

Крок - 2
03

Коли з'являться бульбашки, припиніть перемішувати і дайте суміші хвилини 4 покипіти на середньому вогні. В кінці додайте лимонну кислоту і знову перемішайте, щоб переконатися, що вона розчинилася.

Крок - 3
04

Помішуючи, кип'ятіть суміш ще хвилину, а потім вимкніть вогонь. Цукровий сироп для просочення бісквітів готовий. У нього приємний кисло-солодкий смак, злегка густа консистенція і свіжий аромат цитрусів. Трохи остудіть сироп, вийміть скибочку лимона, а рідину перелийте в ємність і використовуйте за призначенням. Необов'язково застосовувати весь приготовлений об'єм відразу. Сироп домашнього приготування прекрасно зберігається в холодильнику протягом місяця. Тільки герметично закрийте контейнер, щоб мінімізувати контакт з повітрям. Просочуйте сиропом коржі для тортів, пирогів і тістечок, щоб зробити їх ніжніше і соковитіше. Смачного!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Желе з молока - покроковий рецепт, фото 1 Желе з молока 60 2 3 з 5 - детальніше -
Нагетси рибні - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси рибні 50 3 3 з 5 - детальніше -