Укр
Рус
Цукерки Десерти Італійська кухня

Цукерки в домашніх умовах

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1317 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Цукерки в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

Посуд: Формочка

опис

Ну хіба можна знайти дитину, яка б не любила цукерок. А що робити, якщо шоколад давати не можна, а ласун так просить солодощі. НЕ турбуйтеся, вихід є завжди. Адже можна ж приготувати цукерки в домашніх умовах. Це, звичайно справа не проста, та й процес не дуже швидкий, зате домашні солодощі набагато корисніше магазинних. Тому скористайтеся моїм рецептом, запасіться трохи терпінням і в результаті зможете отримати справжній шедевр.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири34.5 гр.
  • Вуглеводи44.5 гр.
  • Калорії518 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви готуєте цукерки для своїх діток, то потрібно пам'ятати про те, що тільки використавши правильні продукти, вони будуть корисними. У будь-якому рецепті шоколадних цукерок, звичайно ж, присутній шоколад і саме вибір цього продукту - головна запорука успіху. Різновидів шоколаду багато, я ж пропоную в нашому випадку використовувати молочний, без всіляких добавок. Для приготування цукерок в домашніх умовах потрібно, як мінімум, розтопити шоколад. Це можна зробити і в мікрохвильовці, але є ймовірність спалити продукт. Тому я пропоную варіант водяної бані.

Крок - 1
02

Для цього ставимо на плиту сотейник, наливаємо воду і ставимо зверху жаростійку миску. Розламуємо плитку молочного шоколаду і кидаємо шматочки в миску. Постійно помішуючи ложечкою, розтоплюємо шоколад до повного розчинення.

Крок - 2
03

Для готування цукерок нам знадобляться формочки, які найкраще використовувати з полікарбонату або силікону. Отже, розтоплений шоколад розливаємо в ідеально чисті і сухі формочки і розрівнюємо акуратно лопаткою.

Крок - 3
04

Тепер залишаємо форму з шоколадною масою в холодильник на пару годин. А потім готуємо начинку для цукерок. У глибоку миску засипаємо кокосову стружку і додаємо цукор.

Крок - 4
05

Додаємо трохи ваніліну і перемішуємо. Після цього вливаємо згущене молоко і руками перемішуємо до утворення однорідної в'язкої маси, схожої на мастику.

Крок - 5
06

Розкладаємо приготовлену начинку в форму, де вже застигла шоколадна маса і дерев'яною лопаткою розрівнюємо.

Крок - 6
07

Після того заливаємо знову розтопленим шоколадом і відправляємо форму з цукерками в холодильник, де вони повинні перебувати протягом 4 годин.

Крок - 7
08

По закінченню цього часу акуратно витягаємо готові цукерки і загортаємо в упаковку з фольги. Смачні цукерки в домашніх умовах можна зберігати більше трьох місяців, хоча навряд чи вони такий час збережуться.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чанахи в каструлі - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи в каструлі 65 4 3 з 5 - детальніше -
Олів’є зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є зі сметаною 45 4 3 з 5 - детальніше -
Нуга рецепт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нуга рецепт в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -