Укр
Рус
Цукерки Десерти Французька кухня

Цукерки ручної роботи трюфелі

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

664 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Цукерки ручної роботи трюфелі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

З приготуванням домашніх трюфелів за нашим рецептом, впорається навіть початківець кондитер. На вашому столі вже через 2 години будуть смачні і ніжні домашні трюфелі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки ручної роботи трюфелі" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири23.1 гр.
  • Вуглеводи36.8 гр.
  • Калорії399 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цукерок ідеально підходить темний шоколад з високим вмістом какао. Виріб не повинен містити ніяких добавок у вигляді горіхів, сухофруктів і т. д. Наріжте плитку гострим ножем на маленькі шматочки і всипте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сотейник або невелику каструлю. Влийте жирні вершки. Доведіть до кипіння на слабкому або сильному вогні.

Крок - 2
03

Зніміть вершки з плити і влийте в миску з подрібненим шоколадом. Дайте суміші постояти 2-3 хвилини. Коли шоколад розтане, додайте ванільний екстракт і перемішайте вінчиком до однорідного стану.

Крок - 3
04

Накрийте ємність з шоколадною масою харчовою плівкою або кришкою. Поставте в холодильник на 1 годину. Перед початком формування цукерок, руки змастіть невеликою кількістю м'якого вершкового масла. За допомогою чайної ложки наберіть невелику кількість охолодженої маси. Руками скачайте щільні кульки. Розмір цукерок регулюйте на свій розсуд.

Крок - 4
05

Викладіть кульки на деко або велике блюдо, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин. Охолоджені цукерки скачайте руками, щоб зробити їх ідеально рівними.

Крок - 5
06

У невелику ємність насипте просіяний какао-порошок. Опустіть в нього шоколадну кульку. Злегка струсіть миску з боку в бік, щоб покрити цукерку рівним шаром какао.

Крок - 6
07

Готове частування викладіть на блюдо або в одноразові паперові формочки для цукерок і подавайте на стіл. Приємного вам чаювання!   

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва домашня - покроковий рецепт, фото 1 Халва домашня 50 3 3 з 5 - детальніше -
Плетінка з маком - покроковий рецепт, фото 1 Плетінка з маком 60 1 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з картоплею в духовці 60 5 3 з 5 - детальніше -