Укр
Рус
Цукерки Десерти Російська кухня

Цукерки Корівка

( 4.8125 3 516 16 оцінок)

2984 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Цукерки Корівка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Скажете, що цукерки - це доля дітей, але з цим важко погодитися. Адже багато, звиклі до солодощів з дитинства, не можуть обходитися без улюблених цукерок і в зрілому віці. Особливо вершкові, ароматні ласощі «Корівка» викликають найтепліші та найприємніші спогади дитинства, адже смак цих цукерок не порівняти ні з чим. Свою теплу і ласкаву назву «Корівка» цукерки отримали через те, що входить в їх склад натуральне або згущене молока. Хочу відкрити вам секрет, рецепт цього солодкого шедевра гранично простий, тому вам без особливих зусиль вдасться приготувати їх вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки Корівка" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири14.5 гр.
  • Вуглеводи56.9 гр.
  • Калорії372 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Домашні цукерки - це такі ласощі, від яких відмовитися практично неможливо, адже все зроблене своїми руками здається найбільш правильним і найкращим. Отже, як бачимо, інгредієнтів у нас зовсім мало, тому і весь процес готування десерту, цілком ймовірно, займе не так вже й багато часу та й сил. Ставимо на плиту глибокий сотейник і кидаємо вершкове масло.

Крок - 1
02

Відразу ж засипаємо цукор і доливаємо свіже молоко. Після цього вливаємо до решти інгредієнтів згущене молоко і починаємо все добре перемішувати.

Крок - 2
03

Вміст сотейника постійно інтенсивно мішаємо, спостерігаючи, як поступово карамельна суміш заварюється. Маса повільно загусает, але при цьому потрібно весь час змішувати кулінарною лопаткою, щоб не збивалася в грудочки і ні в якому разі не підгоріла.

Крок - 3
04

Доводимо вміст сотейника до кипіння, при цьому мішаємо весь час, не зупиняючись. На наших очах суміш стає густішим і набуває більш яскравий і насичений колір. Коли маса стане бурштинового кольору, знімаємо сотейник з плити і все ще добре змішуємо.

Крок - 4
05

Цукерна маса повинна бути однорідною і по консистенції схожою на густий крем. Тепер беремо глибоку форму, застилаємо пергаментним папером і виливаємо в неї приготовану масу для цукерок. Розправляємо за допомогою кулінарної лопатки рівномірно по всій поверхні форми і ставимо в холодильник або морозильну камеру.

Крок - 5
06

Ступінь готовності цукерок перевіряємо періодично через невеликий проміжок часу. Як тільки наша маса затвердіє, можна сміливо вважати, що домашні цукерки «Корівка» готові.

Крок - 6
07

Акуратно виймаємо пласт кондитерського виробу разом з пергаментом і викладаємо на стіл. Нарізаємо за допомогою гострого ножа на квадратики і свіже, ароматне з казковим смаком лакомство, можна сміливо надати на дегустацію

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Капусняк зі свіжої капусти - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк зі свіжої капусти 70 6 4 з 5 - детальніше -