Укр
Рус
Цукерки Десерти Американська кухня

Цукерки "Брігадейро" (Brigadeiro)

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

708 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Цукерки "Брігадейро" (Brigadeiro) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Коли хочеться побалувати себе і близьких смачним десертом, на допомогу прийде наш рецепт. Цукерки «Брігадейро» - традиційна бразильська солодкість. Готуються вони швидко і просто з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки "Брігадейро" (Brigadeiro)" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи52.3 гр.
  • Калорії337 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту невелику каструлю або сотейник. Ідеально підходить посуд з товстим дном. Додайте в ємність вершкове масло і розтопіть його на середньому вогні.

Крок - 1
02

Влийте згущене молоко. Какао-порошок просійте через дрібнопористе сито і всипте в каструлю. Додайте трохи солі і переміксуйте. Зменшіть вогонь до мінімальних значень і, постійно помішуючи, готуйте протягом 6-8 хвилин. Уважно стежте, щоб суміш не пригоріла.

Крок - 2
03

Коли маса загусне, зніміть каструлю з плити і перелийте вміст у велику миску або тарілку. Розподіліть рівним шаром і дайте суміші охолонути. Накрийте харчовоюплівкою і відправте в холодильник на 1 годину.

Крок - 3
04

Приготуйте 3 ємності, в яких буде зручно вмочати цукерки. Всипте в кожну окремо кокосову стружку, подрібнені фісташки і шоколадне посипання.

Крок - 4
05

Дістаньте з холодильника шоколадну суміш. Щоб спростити процес формування цукерок, використовуйте маленьку чайну ложку. Змастіть її і руки невеликою кількістю вершкового масла. Це допоможе уникнути прилипання маси до рук.

Крок - 5
06

Наберіть ложкою трохи суміші і скачайте в руках щільну рівну кульку. Якщо прилипання маси уникнути не вдалося, ретельно вимийте руки з милом і знову змастіть розм'якшеним вершковим маслом. Розмір цукерок регулюйте на свій розсуд.

Крок - 6
07

Умочіть кульку в кокосовій стружці, щоб вона рівномірно покрила всю цукерку. Готове частування викладіть в одноразові паперові формочки для цукерок. За таким же принципом зробіть цукерки з фісташками і шоколадною посипкою. До подачі на стіл зберігайте десерт в холодильнику. Приємного чаювання!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти