Укр
Рус
Бутерброди Закуски Японська кухня

Чудовий сендвіч

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

765 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Чудовий сендвіч - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Чудовий сендвіч - фантастично смачний домашній бутерброд зі свинячою відбивною. Пропонуємо рецепт його приготування по-японськи. Всі інгредієнти прості та доступні. Незважаючи на легкість і швидкість готування, сендвіч виходить настільки апетитним, що ви робитимете його постійно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чудовий сендвіч" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У суху сковороду всипте панірувальні сухарі (панко), полийте олією і, постійно помішуючи, підсмажте до рум'яності (близько 5 хвилин).

Крок - 1
02

Перекладіть смажені сухарі у широку ємність. Свинину вимийте та просушіть. По краю, де жир, зробіть короткі, але часті надрізи.

Крок - 2
03

Відбийте м'ясо з обох боків кухонним молоточком. Присипте відбивну з усіх боків сіллю та чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

В окрему ємність насипте борошно. Яйця вимийте, розбийте в миску і збийте до однорідності

Крок - 4
05

Підготовлені шматочки м'яса спочатку обваляйте у борошні. Потім зануріть у яйце. А наприкінці добре запануйте в підсмажених сухарях і викладіть на решітку. Відправте свинячі відбивні в попередньо розігріту до 200 градусів духову шафу на 20 хвилин.

Крок - 5
06

Капустяне листя вимийте і просушіть. Виріжте жорстку частину біля основи, а решту поріжте тонкою соломкою.

Крок - 6
07

Половину скибочок білого хліба для сендвіча спочатку змастіть вершковим маслом, а потім дижонською гірчицею. Інші скибочки покрийте японським соусом барбекю (тонкацу).

Крок - 7
08

На скибочки з олією та гірчицею викладіть нарізану капусту і збризкайте соусом тонкацу.

Крок - 8
09

Зверху покладіть запечені свинячі відбивні. Накрийте другими скибочками хліба (соусом донизу).

Крок - 9
10

Обов'язково придавіть бутерброди зверху, щоб кінці хліба з'єдналися, інакше бутерброди можуть розвалитися. Найзручніше покласти заготовки на блюдо, накрити зверху іншим, притиснути і залишити на 5 хвилин.

Крок - 10
11

У сендвічів, що вийшли, зріжте кірки з усіх боків і розріжте бутерброди навпіл. Чудовий сендвіч по японськи готовий. Такий бутерброд виглядає апетитно і справді виходить чудово смачним. Насолоджуйтесь!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з буряка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Салат з буряка з часником 20 2 2 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти