Чудовий сендвіч - фантастично смачний домашній бутерброд зі свинячою відбивною. Пропонуємо рецепт його приготування по-японськи. Всі інгредієнти прості та доступні. Незважаючи на легкість і швидкість готування, сендвіч виходить настільки апетитним, що ви робитимете його постійно.
У суху сковороду всипте панірувальні сухарі (панко), полийте олією і, постійно помішуючи, підсмажте до рум'яності (близько 5 хвилин).
Перекладіть смажені сухарі у широку ємність. Свинину вимийте та просушіть. По краю, де жир, зробіть короткі, але часті надрізи.
Відбийте м'ясо з обох боків кухонним молоточком. Присипте відбивну з усіх боків сіллю та чорним меленим перцем.
В окрему ємність насипте борошно. Яйця вимийте, розбийте в миску і збийте до однорідності
Підготовлені шматочки м'яса спочатку обваляйте у борошні. Потім зануріть у яйце. А наприкінці добре запануйте в підсмажених сухарях і викладіть на решітку. Відправте свинячі відбивні в попередньо розігріту до 200 градусів духову шафу на 20 хвилин.
Капустяне листя вимийте і просушіть. Виріжте жорстку частину біля основи, а решту поріжте тонкою соломкою.
Половину скибочок білого хліба для сендвіча спочатку змастіть вершковим маслом, а потім дижонською гірчицею. Інші скибочки покрийте японським соусом барбекю (тонкацу).
На скибочки з олією та гірчицею викладіть нарізану капусту і збризкайте соусом тонкацу.
Зверху покладіть запечені свинячі відбивні. Накрийте другими скибочками хліба (соусом донизу).
Обов'язково придавіть бутерброди зверху, щоб кінці хліба з'єдналися, інакше бутерброди можуть розвалитися. Найзручніше покласти заготовки на блюдо, накрити зверху іншим, притиснути і залишити на 5 хвилин.
У сендвічів, що вийшли, зріжте кірки з усіх боків і розріжте бутерброди навпіл. Чудовий сендвіч по японськи готовий. Такий бутерброд виглядає апетитно і справді виходить чудово смачним. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти