Укр
Рус
Чізкейк Випічка Американська кухня

Чізкейк з випічкою

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

1445 - переглядів
100 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чізкейк з випічкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чізкейк з випічкою - відмінний літній десерт, в якому поєднуються два найулюбленіших десерти в світі: тістечко і чізкейк. Шоколадне і пухнасте тістечко на дні з гладким освіжаючим малиновим чізкейком і ганашем з білого шоколаду, увінчане свіжою малиною і посіченим шоколадом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк з випічкою" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири17 гр.
  • Вуглеводи26.3 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть шоколад і масло в середній мисці, на водяній бані, періодично помішуючи, до отримання однорідної маси. Зніміть каструлю з вогню, але тримайте миску над водою (паром).

Крок - 1
02

Додайте розчинну каву, засипте цукор, ретельно ще раз все перемішайте, до розчинення сухих інгредієнтів, а потім зніміть миску з каструлі.

Крок - 2
03

Далі розбийте курячі яйця по одному в утворену суміш і збивайте, до утворення однорідної маси. Додайте ванільний екстракт, засипте борошно, сіль, какао-порошок і добре ще раз все перемішайте.

Крок - 3
04

Вилийте вийшовше рідке тісто в заздалегідь застелену пергаментним папером форму для випічки, відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте протягом 18-20 хвилин, поки зубочистка, яку ви вставите в центр випічки, щоб перевірити готовність, не вийде з прилиплими до неї декількома вологими крихтами. Далі зменшіть температуру в духовці до 150 градусів і продовжуйте пекти ще хвилин 5.

Крок - 4
05

Поки тісто випікається, приготуйте начинку з вершкового сиру. Для цього у великій мисці за допомогою міксера збийте вершковий сир до однорідної маси. Додайте в миску цукор, кукурудзяний крохмаль, дрібку солі і перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Далі додайте в сирну масу курячі яйця по одному і продовжуйте збивати. Потім додайте ванільний екстракт, цедру лимона і високої жирності сметану. Змішайте все, поки не утвориться однорідна негуста маса.

Крок - 6
07

Далі в невелику миску покладіть свіжу малину, трохи просіяного борошна і акуратно перемішайте. Обережно додайте малину в раніше підготовлену сирну суміш і змішайте.

Крок - 7
08

За цей час корж вже запечеться. Вилийте суміш вершкового сиру з ягодами на готовий корж у формі, рівномірно розподіливши по всій ємності. Потім відправте в усе ще розігріту духовку до 150 градусів на 45 хвилин.

Крок - 8
09

Після закінчення зазначеного часу вимкніть температуру і залиште випічку ще на годину в духовці. Потім витягніть і проведіть гострим ножем навколо внутрішнього краю форми (щоб випічка акуратно відокремилася). Дайте страві повністю охолонути при кімнатній температурі, а потім ще на час помістіть в холодильник.

Крок - 9
10

А тим часом приготуйте білий шоколадний ганаш. Розтопіть шоколад і вершки на водяній бані, а потім дайте утвореній суміші трохи охолонути.

Крок - 10
11

Далі залийте шоколадний ганаш на застиглий чізкейк і, використовуючи зубчастий кремовий скребок, створіть спіральний ефект на вершині коржа (це при бажанні). Охолодіть протягом 30 хвилин.

Крок - 11
12

Перед подачею на стіл прикрасьте чізкейк з випічкою свіжою малиною, нарізаним молочним шоколадом і декоративними квітами. Розріжте гарячим ножем і подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Бозбаш з курки - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш з курки 65 6 3 з 5 - детальніше -
Суп з кльоцками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з кльоцками 140 5 4 з 5 - детальніше -