Укр
Рус
Чізкейк Випічка Американська кухня

Чізкейк з сиру з желатином

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

2598 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чізкейк з сиру з желатином - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Якщо ви великий шанувальник цієї випічки, то це найкращий рецепт чізкейку з сиру з желатином, який варто спробувати. Десерт, приготований за даним рецептом, легкий і не дуже солодкий і ідеально підходить для святкового або обіднього столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк з сиру з желатином" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири27 гр.
  • Вуглеводи20.5 гр.
  • Калорії375 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу блендера укладіть трохи подрібнене шоколадне печиво і на середній швидкості подрібніть його, до стану порошка.

Крок - 1
02

Потім додайте в чашу підсмажений арахіс і ще раз все ретельно перемеліть, до однорідної сипучої суміші. Засипте утворену масу з печива і арахісу в глибоку миску.

Крок - 2
03

Додайте в миску розтоплене вершкове масло і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім покладіть масу, що утворилася в попередньо застелену фольгою форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску засипте частину желатину, залийте теплу воду і ретельно перемішайте, до розчинення сипучого інгредієнта. Залиште желатин настоятися на нетривалий час.

Крок - 4
05

Далі в глибоку миску покладіть сир маскарпоне, високої жирності творог (краще, якщо домашнього приготування), залийте трохи теплої води і міксером добре все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення негустої, однорідної маси.

Крок - 5
06

Тепер залийте в сирну масу настояний желатин і ще раз міксером все перемішайте. Далі вилийте сирну суміш з желатином в форму для випічки, повністю покривши раніше підготовлену масу з печива.

Крок - 6
07

Далі в невелику миску засипте другу частину желатину, залийте теплою водою і розчиніть. Потім в ще одну невелику ємність залийте джем (виберіть на свій смак, в даному рецепті використовується малиновий), додайте в нього розчин желатину і добре перемішайте.

Крок - 7
08

Тепер частину утвореної суміші з джему і желатину залийте в форму для випічки, повністю полив сирну масу. Надішліть форму в холодильник приблизно на 5 хвилин.

Крок - 8
09

Потім залийте в форму другу частину джемово суміші і відправте блстраву в холодильник не менше, ніж на 3-4 години. Готовий чізкейк з сиру з желатином прикрасьте свіжими ягодами, розріжте страву на шматочки і подавайте на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Миттєвий - покроковий рецепт, фото 1 Салат Миттєвий 20 4 2 з 5 - детальніше -
Биточки картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Биточки картопляні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з макаронів з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з макаронів з сиром 60 4 3 з 5 - детальніше -
Яблучна Шарлотка класика - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна Шарлотка класика 70 5 3 з 5 - детальніше -