Укр
Рус
thermomix thermomix
Чізкейк Випічка Американська кухня

Чізкейк з сиру з желатином

80 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Чізкейк з сиру з желатином - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Якщо ви великий шанувальник цієї випічки, то це найкращий рецепт чізкейку з сиру з желатином, який варто спробувати. Десерт, приготований за даним рецептом, легкий і не дуже солодкий і ідеально підходить для святкового або обіднього столу.

Інгредієнти

  • Джем 1 скл.
  • Сир 150 г.
  • Маскарпоне 500 г.
  • Вода 1/2 скл.
  • Желатин 45 г.
  • Арахіс 100 г.
  • Масло топлене 100 г.
  • Печиво пісочне 250 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    У чашу блендера укладіть трохи подрібнене шоколадне печиво і на середній швидкості подрібніть його, до стану порошка.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім додайте в чашу підсмажений арахіс і ще раз все ретельно перемеліть, до однорідної сипучої суміші. Засипте утворену масу з печива і арахісу в глибоку миску.

    Крок - 2
  3. 03

    Додайте в миску розтоплене вершкове масло і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім покладіть масу, що утворилася в попередньо застелену фольгою форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер в невелику миску засипте частину желатину, залийте теплу воду і ретельно перемішайте, до розчинення сипучого інгредієнта. Залиште желатин настоятися на нетривалий час.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі в глибоку миску покладіть сир маскарпоне, високої жирності творог (краще, якщо домашнього приготування), залийте трохи теплої води і міксером добре все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення негустої, однорідної маси.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер залийте в сирну масу настояний желатин і ще раз міксером все перемішайте. Далі вилийте сирну суміш з желатином в форму для випічки, повністю покривши раніше підготовлену масу з печива.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі в невелику миску засипте другу частину желатину, залийте теплою водою і розчиніть. Потім в ще одну невелику ємність залийте джем (виберіть на свій смак, в даному рецепті використовується малиновий), додайте в нього розчин желатину і добре перемішайте.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер частину утвореної суміші з джему і желатину залийте в форму для випічки, повністю полив сирну масу. Надішліть форму в холодильник приблизно на 5 хвилин.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім залийте в форму другу частину джемово суміші і відправте блстраву в холодильник не менше, ніж на 3-4 години. Готовий чізкейк з сиру з желатином прикрасьте свіжими ягодами, розріжте страву на шматочки і подавайте на стіл.

    Крок - 9

Оцінити рецепт