Укр
Рус
Чізкейк Випічка Американська кухня

Чізкейк з сиру з желатином

( 5.0000 5 56 6 оцінок)
905 - переглядів
80 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Чізкейк з сиру з желатином - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Якщо ви великий шанувальник цієї випічки, то це найкращий рецепт чізкейку з сиру з желатином, який варто спробувати. Десерт, приготований за даним рецептом, легкий і не дуже солодкий і ідеально підходить для святкового або обіднього столу.

Інгредієнти

  • Джем 1 скл.
  • Сир 150 г.
  • Маскарпоне 500 г.
  • Вода 1/2 скл.
  • Желатин 45 г.
  • Арахіс 100 г.
  • Масло топлене 100 г.
  • Печиво пісочне 250 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу блендера укладіть трохи подрібнене шоколадне печиво і на середній швидкості подрібніть його, до стану порошка.

Крок - 1
02

Потім додайте в чашу підсмажений арахіс і ще раз все ретельно перемеліть, до однорідної сипучої суміші. Засипте утворену масу з печива і арахісу в глибоку миску.

Крок - 2
03

Додайте в миску розтоплене вершкове масло і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім покладіть масу, що утворилася в попередньо застелену фольгою форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску засипте частину желатину, залийте теплу воду і ретельно перемішайте, до розчинення сипучого інгредієнта. Залиште желатин настоятися на нетривалий час.

Крок - 4
05

Далі в глибоку миску покладіть сир маскарпоне, високої жирності творог (краще, якщо домашнього приготування), залийте трохи теплої води і міксером добре все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення негустої, однорідної маси.

Крок - 5
06

Тепер залийте в сирну масу настояний желатин і ще раз міксером все перемішайте. Далі вилийте сирну суміш з желатином в форму для випічки, повністю покривши раніше підготовлену масу з печива.

Крок - 6
07

Далі в невелику миску засипте другу частину желатину, залийте теплою водою і розчиніть. Потім в ще одну невелику ємність залийте джем (виберіть на свій смак, в даному рецепті використовується малиновий), додайте в нього розчин желатину і добре перемішайте.

Крок - 7
08

Тепер частину утвореної суміші з джему і желатину залийте в форму для випічки, повністю полив сирну масу. Надішліть форму в холодильник приблизно на 5 хвилин.

Крок - 8
09

Потім залийте в форму другу частину джемово суміші і відправте блстраву в холодильник не менше, ніж на 3-4 години. Готовий чізкейк з сиру з желатином прикрасьте свіжими ягодами, розріжте страву на шматочки і подавайте на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизкейк с вареньем - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с вареньем 55 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк шоколадный - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк шоколадный 50 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк вишневый - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк вишневый 80 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шурпа на костре - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа на костре 80 6 4 з 5 - детальніше -
Закуска из помидор - покроковий рецепт, фото 1 Закуска из помидор 35 3 3 з 5 - детальніше -
Домашняя колбаса из фарша - покроковий рецепт, фото 1 Домашняя колбаса из фарша 60 6 4 з 5 - детальніше -