Якщо ви великий шанувальник цієї випічки, то це найкращий рецепт чізкейку з сиру з желатином, який варто спробувати. Десерт, приготований за даним рецептом, легкий і не дуже солодкий і ідеально підходить для святкового або обіднього столу.
У чашу блендера укладіть трохи подрібнене шоколадне печиво і на середній швидкості подрібніть його, до стану порошка.
Потім додайте в чашу підсмажений арахіс і ще раз все ретельно перемеліть, до однорідної сипучої суміші. Засипте утворену масу з печива і арахісу в глибоку миску.
Додайте в миску розтоплене вершкове масло і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім покладіть масу, що утворилася в попередньо застелену фольгою форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.
Тепер в невелику миску засипте частину желатину, залийте теплу воду і ретельно перемішайте, до розчинення сипучого інгредієнта. Залиште желатин настоятися на нетривалий час.
Далі в глибоку миску покладіть сир маскарпоне, високої жирності творог (краще, якщо домашнього приготування), залийте трохи теплої води і міксером добре все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення негустої, однорідної маси.
Тепер залийте в сирну масу настояний желатин і ще раз міксером все перемішайте. Далі вилийте сирну суміш з желатином в форму для випічки, повністю покривши раніше підготовлену масу з печива.
Далі в невелику миску засипте другу частину желатину, залийте теплою водою і розчиніть. Потім в ще одну невелику ємність залийте джем (виберіть на свій смак, в даному рецепті використовується малиновий), додайте в нього розчин желатину і добре перемішайте.
Тепер частину утвореної суміші з джему і желатину залийте в форму для випічки, повністю полив сирну масу. Надішліть форму в холодильник приблизно на 5 хвилин.
Потім залийте в форму другу частину джемово суміші і відправте блстраву в холодильник не менше, ніж на 3-4 години. Готовий чізкейк з сиру з желатином прикрасьте свіжими ягодами, розріжте страву на шматочки і подавайте на стіл.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти