Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Естонська кухня

Цибулевий суп

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

984 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Немає нічого більш втішного, ніж миска хорошого цибулевого супу. Скористайтеся рецептом, який покаже вам, як уникнути водянистого, рідкого супу з недовареною цибулею, і створить багату і супер ароматну страву, приготовану до досконалості.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цибулевий суп" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи15.6 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 170 градусів. У великому сотейнику на середньому вогні нагрійте оливкове або рослинне масло і додайте трохи вершкового.

Крок - 1
02

Як тільки масло повністю розтопиться, закиньте в сотейник заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і добре перемішайте. Накрийте ємність кришкою, зменшіть вогонь і варіть цибулю близько 20 хвилин, періодично перевіряючи.

Крок - 2
03

Потім збільште вогонь до середнього. Додайте в цибулю сіль і трохи цукру. Перемішайте і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане коричневою і не буде карамельною. (Дно сковороди потемніє, це дуже важливо.)

Крок - 3
04

Додайте в сотейник борошно по небагато (можна вимірювати столовою ложкою) за один раз, перемішайте і томіть вміст близько 30 секунд.

Крок - 4
05

Тепер залийте в сотейник яловичий бульйон. Використовуючи вінчик (, щоб очистити шматочки, які застрягли на дні сковороди), ретельно все перемішайте. Додайте, що залишився яловичий бульйон, зовсім небагато вина, засипте шавлія, натертий на крупній тертці сир і лавровий лист. Доведіть вміст до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні приблизно 40 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом наріжте французький хліб або багет на шматочки товщиною приблизно один сантиметр. Змастіть розтопленим вершковим маслом з обох сторін і випікайте в розігрітій духовці при температурі 170 градусів протягом 30 хвилин, перевертаючи з боку на бік.

Крок - 6
07

Як тільки часточки хліба будуть готові, збільште температуру в духовці до 175. У безпечну для духовки глибоку миску налийте суміш цибулі з сотейника, заповнивши її приблизно на 3/4. Зверху покладіть спечений раніше хліб, і щедро посипте зверху натертим сиром пармезан.

Крок - 7
08

Надішліть миски в розігріту духовку і випікайте протягом 2-3 хвилин або поки сир повністю не розплавиться і не стане злегка золотистим. Подавайте цибулевий суп до столу обов'язково гарячим.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щі по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Щі по-селянськи 140 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з щуки - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з щуки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Мурашник з масляним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Торт Мурашник з масляним кремом 70 4 3 з 5 - детальніше -
Бабка - покроковий рецепт, фото 1 Бабка 70 3 3 з 5 - детальніше -