Укр
Рус
Цибульний суп Перші страви Французька кухня

Цибулевий суп в мультиварці

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2968 - переглядів
55 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Цибулевий суп в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо ви хоч щось знаєте про французьку кухню, то ви просто зобов'язані знати, що таке цибулевий суп. І я вам пропоную приготувати цю страву за вдосконаленим рецептом в мультиварці. Візьміть в роботу цю класичну страву, заручившись допомогою вашої мультиварки!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цибулевий суп в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії59 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть невелику ємність. Висипте в неї пшеничне борошно. До неї додайте бальзамічний оцет, вустерширський соус. Все змішайте вінчиком або вилкою в одну густу масу і відставте в сторону, накривши плівкою.

Крок - 1
02

На плиту на повільний вогонь поставте глибоку сковорідку. Покладіть вершкове масло кімнатної температури, можете нарізати невеликими шматочками або покласти один великий. Розтопіть масло повністю.

Крок - 2
03

Жовту цибулю очистіть від лушпиння, зріжте хвостики і кореневище. Сполосніть водою. Наріжте цибулини півкільцями. Основним секретом цибулевого супу, є тривале обсмажування цибулі. У сковороду з розтопленим маслом помістіть нарізану цибулю.

Крок - 3
04

У сковорідку з цибульними півкільцями влийте оливкову олію, а також додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Періодично перемішуючи, обсмажуйте цибулю на повільному вогні близько 5-7 хвилин. Під час смаження цукор, що міститься в цибулі, повільно карамелізується, його колір стає рум'яним.

Крок - 4
05

Обсмажену цибулю перекладіть в мультиварку. Залийте цибулю м'ясним бульйоном (приготуйте його заздалегідь з м'яса або кісток свинини, телятини, курки і різних овочів з додаванням спецій).

Крок - 5
06

Коли цибуля з бульйоном вже в чаші мультиварки, покладіть туди суміш борошна з бальзамічним оцтом і вустерширським соусом. Завдяки додаванню борошна суп буде більш однорідним і придбає кремову текстуру.

Крок - 6
07

Покладіть в суп кілька листочків лаврового листа. Перемішайте. Закрийте мультиварку. Встановіть режим "СУП" і готуйте до закінчення програми. Потім залиште цибулевий суп в мультиварці на підігріві ще на 1 годину.

Крок - 7
08

Приготований цибулевий суп в мультиварці розлийте в горщики, зверху покладіть кілька шматочків підсмаженого французького багета і накрийте скибочками твердого сиру.

Крок - 8
09

Поставте горщики з цибулевим супом в духовку, розігріту до 180-200 градусів хвилин на 10, щоб розплавився сир. Подавайте цибулевий суп відразу до столу, поки він ще дуже гарячий. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -
Деруни з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з гарбуза 40 4 3 з 5 - детальніше -
Закусочний торт з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з сиром 60 3 3 з 5 - детальніше -