Укр
Рус
Пироги Випічка Туніська кухня

Цибулевий пиріг

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

716 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Цибулевий пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Туніська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ще один обід, який можна відразу включити в свій план приготування. Дуже швидко і смачно. Цибулевого пирога не буває достатньо, можна додати в начинку шинку або навіть шпинат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цибулевий пиріг" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змастіть дно пружинної форми для запікання вершковим маслом. Розігрійте духовку до 160 градусів. Займіться приготуванням цибулевої начинки. Для цього викладіть шинку на обробну дошку і наріжте тонкою соломкою. Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, розріжте на четвертинки і наріжте тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Розігрійте маргарин на сковороді, засипте в неї подрібнену цибулю і обсмажте, постійно помішуючи, до напівпрозорості.

Крок - 2
03

У глибоку миску надішліть густі вершки або сметану, розбийте курячі яйця, залийте тепле молоко і засипте кукурудзяний крохмаль. Ретельно все збийте, до утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 3
04

Перекладіть раніше обсмажену ріпчасту цибулю в миску з підготовленою сумішшю. Змішайте шинку так само з цибулевою сумішшю і приправте все сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 4
05

Тепер займіться приготування сирно-масляного тіста. Для цього просійте прямо в миску пшеничне борошно, додайте розпушувач для тіста.

Крок - 5
06

Далі залийте в миску з сипучими інгредієнтами тепле молоко, додайте оливкову чи рослинну олію.

Крок - 6
07

Викладіть так само в миску рідкий сир високої жирності, добре все посоліть і за допомогою міксера ретельно все збийте спочатку на низькій, а потім на максимальній швидкості, швидко перемішуючи, до утворення густої маси (тіста).

Крок - 7
08

Розкачайте (можна прямо руками) приготоване тісто в раніше підготовлену форму для випічки. Оберніть край форми навколо тістом і притисніть акуратно, висотою приблизно 2 см від дна. На тісто викладіть рівномірним шаром підготовлену цибулеву начинку. Надішліть форму з випічкою на решітку в духовку і запікайте приблизно 50 хвилин.

Крок - 8
09

Дайте готовому цибулевому пирогу постояти ще близько 10 хвилин, а потім обережно вийміть його з форми і нарізуйте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паста з м’ясним соусом - покроковий рецепт, фото 1 Паста з м’ясним соусом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Горіховий соус до рису - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус до рису 35 1 2 з 5 - детальніше -