Укр
Рус
Сирні палички Закуски Литовська кухня

Цибулеві кільця з сиром в клярі

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

777 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Цибулеві кільця з сиром в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: У фритюрі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Цибулеві кільця з сиром в клярі - неймовірно апетитна і фантастично смачна страва для перекусу. У рецепті розповідається, як зробити кращі кільця цибулі: в хрусткій паніровці з хлібних крихт з паприкою і з тягучою начинкою з розплавленого твердого сиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цибулеві кільця з сиром в клярі" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи26.4 гр.
  • Калорії336 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моцареллу наріжте невеликими скибочками, ретельно підсушіть з обох сторін паперовими рушниками і поки відкладіть в сторону.

Крок - 1
02

Білу цибулю очистіть від лушпиння і наріжте слайсами товщиною близько 1-1,5 см. Утворені кільця відокремте один від одного.

Крок - 2
03

Застеліть деко пергаментом і попарно викладіть на нього підготовлені кільця цибулі, вставивши менше колечко в кільце більшого діаметра.

Крок - 3
04

Простір між кільцями заповніть шматочками моцарели. Надішліть заготовку мінімум на 1 годину в морозильник. Борошно всипте в миску.

Крок - 4
05

З черствого хліба зробіть хлібну крихту (найпростіше перемолоти його в блендері) і пересипте в окрему миску. Як варіант, можете відразу взяти сухарі панко. Додайте сіль, солодку паприку і чорний мелений перець. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

Яйця вимийте, просушіть і розбийте в миску. Виделкою або вінчиком злегка збийте яйця до однорідності.

Крок - 6
07

Заморожені кільця цибулі з моцарелою черзі панірують спочатку в борошні, потім в яйцях, а в кінці в хлібних крихтах з перцем і сіллю. Потім знову занурюйте їх в яйця і хлібні крихти і викладайте на деко з пергаментом.

Крок - 7
08

Поверніть заготовки в морозильник на той час, поки будете розігрівати масло для фритюру. Влийте в каструлю достатню для фритюру кількість рослинного масла і прогрійте його на середньому вогні до 175 градусів. Коли масло розжариться, вийміть заготовки з морозильника і смажте у фритюрі до рум'яності по обидва боки.

Крок - 8
09

Обсмажені кільця цибулі з сиром в клярі перекладайте на паперовий рушник, щоб воно ввібрало надлишки жиру, а потім на блюдо. Зовні вони крихкі і хрусткі, а всередині завдяки сиру ніжні і тягучі. Подавайте кільця цибулі з томатним соусом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе на шпажках з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на шпажках з шинкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Сахар з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Сахар з вершками 50 1 2 з 5 - детальніше -
Фондю з вином - покроковий рецепт, фото 1 Фондю з вином 55 2 3 з 5 - детальніше -
Гострі вушка по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Гострі вушка по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -