Укр
Рус
Сирні палички Закуски Німецька кухня

Цибулеві кільця в клярі

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

944 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Цибулеві кільця в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Цибулеві кільця в клярі - дуже цікава і незвичайна закуска. А додавання твердого сиру в дану страву додає їй додатковий смак і що тягнеться консистенцію.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цибулеві кільця в клярі" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири38.9 гр.
  • Вуглеводи18.3 гр.
  • Калорії454 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом цієї страви є ріпчаста цибуля. Вам знадобляться цибулини середнього розміру. Очистіть їх від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. Помістіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте кружальцями завтовшки приблизно 1,5 см.

Крок - 1
02

Тепер візьміть в руки кружечок цибулі і акуратно розділіть на колечка, по ходу видаляючи плівку, яка присутня на цибулі. Розкладіть кільця цибулі по два, щоб одне більше в діаметрі було, а інше трохи менше.

Крок - 2
03

Зручніше використовувати твердий сир, який вже нарізаний тонкими пластинками. Або ж зробіть це самостійно. Далі пластинки сиру потрібно наріжте смужками такої ж ширини, як і кільця цибулі, приблизно 1,5 см.

Крок - 3
04

Прийшов час з'єднати цибулю і сир. Візьміть цибульне кільце, яке більше в розмірі. Помістіть в нього по всьому периметру смужку сиру. Далі вставте всередину цибульне кільце, діаметром трохи менше. Таким чином з'єднайте всі кільця цибулі.

Крок - 4
05

У чисті і сухі тарілки окремо насипте необхідну кількість борошна і панірувальних сухарів. Ще в одну миску розбийте курячі яйця. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. За допомогою вилки все ретельно розмішайте, навіть трохи збийте.

Крок - 5
06

Підготовлені кільця цибулі з сиром спочатку ретельно обваляйте в борошні. Потім мокніть в збиті яйця. Обваляйте в панірувальних сухарях. Тепер знову занурте в яйця. І в кінці ще раз ретельно з усіх боків обваляйте в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

У невелику каструлю налийте достатню кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли масло добре нагріється, відправте в нього кільця цибулі в клярі. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.

Крок - 7
08

Готові кільця цибулі в клярі викладіть на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Вживайте теплими з улюбленим соусом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з пармезаном - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з пармезаном 40 4 3 з 5 - детальніше -
Біфштекс зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс зі свинини 45 2 2 з 5 - детальніше -
Лечо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Лечо з м’ясом 90 6 4 з 5 - детальніше -
Джем з персиків - покроковий рецепт, фото 1 Джем з персиків 35 1 2 з 5 - детальніше -