Цибулеві кільця в клярі - дуже цікава і незвичайна закуска. А додавання твердого сиру в дану страву додає їй додатковий смак і що тягнеться консистенцію.
Основним інгредієнтом цієї страви є ріпчаста цибуля. Вам знадобляться цибулини середнього розміру. Очистіть їх від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. Помістіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте кружальцями завтовшки приблизно 1,5 см.
Тепер візьміть в руки кружечок цибулі і акуратно розділіть на колечка, по ходу видаляючи плівку, яка присутня на цибулі. Розкладіть кільця цибулі по два, щоб одне більше в діаметрі було, а інше трохи менше.
Зручніше використовувати твердий сир, який вже нарізаний тонкими пластинками. Або ж зробіть це самостійно. Далі пластинки сиру потрібно наріжте смужками такої ж ширини, як і кільця цибулі, приблизно 1,5 см.
Прийшов час з'єднати цибулю і сир. Візьміть цибульне кільце, яке більше в розмірі. Помістіть в нього по всьому периметру смужку сиру. Далі вставте всередину цибульне кільце, діаметром трохи менше. Таким чином з'єднайте всі кільця цибулі.
У чисті і сухі тарілки окремо насипте необхідну кількість борошна і панірувальних сухарів. Ще в одну миску розбийте курячі яйця. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. За допомогою вилки все ретельно розмішайте, навіть трохи збийте.
Підготовлені кільця цибулі з сиром спочатку ретельно обваляйте в борошні. Потім мокніть в збиті яйця. Обваляйте в панірувальних сухарях. Тепер знову занурте в яйця. І в кінці ще раз ретельно з усіх боків обваляйте в панірувальних сухарях.
У невелику каструлю налийте достатню кількість рослинної олії і поставте на вогонь. Коли масло добре нагріється, відправте в нього кільця цибулі в клярі. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
Готові кільця цибулі в клярі викладіть на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Вживайте теплими з улюбленим соусом. Смачного!
Випадкові рецепти