Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк Нью-Йорк

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1473 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Своєю популярністю десерт чізкейк зобов'язаний Америці, хоча винаходом вважається давньогрецьким. Але це, в принципі, не так важливо, головне, що ми з вами дуже добре знайомі з неймовірним лакомством, яке вражає своїм смаком і ніжністю. Цей ідеальний десерт, який просто тане в роті, вже настільки модернізувався, що кондитери не бояться ризикувати в використанні різних прянощів і спецій. Але ось пальму першості по праву може тримати прям титулований чізкейк Нью-Йорк, рецепт якого я вам презентую.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк Нью-Йорк" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи19.9 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як вже говорилося, готується чізкейк Нью-Йорк нескладно, хоча в процесі є деякі особливості. До складу будь-якого чизкейка входять пісочна основа і начинка. Ось і приступимо до підготовки основи. Для цього в глибоку посудину розламуємо на шматочки печиво, після чого розминаємо його за допомогою керамічної ступки.

Крок - 1
02

Тепер додаємо в крихти печива розтоплене вершкове масло, яке ні в якому разі не намагайтеся замінити маргарином. Змішуємо ці інгредієнти в кашку і перекладаємо в роз'ємну форму для торта і розподіляємо по всій поверхні, добре прим'яв ложкою.

Крок - 2
03

Тепер бортик форми змащуємо маслом і обклеюємо смужкою пергаменту. Зовні форму з основою для чізкейку обертаємо фольгою.

Крок - 3
04

У глибоку миску викладаємо вершковий сир і посипаємо цукром, за допомогою вінчика змішуємо до консистенції крему. Потім додаємо сметану і знову змішуємо, після чого вливаємо вершки і, звичайно ж, продовжуємо перемішувати.

Крок - 4
05

Після цього вбиваємо в вершкову суміш яйця і збиваємо вінчиком всі разом інгредієнти. Тепер всипаємо кукурудзяний крохмаль, змішуємо і вливаємо екстракт ванілі.

Крок - 5
06

Далі відрізаємо частину лимона і через дрібне ситечко видавлюємо в крем лимонний сік і остаточно все збиваємо в однорідну кремоподібну масу.

Крок - 6
07

Виливаємо наш крем в форму для випікання поверх основи з печива. Форму з приготовленою масою поміщаємо в деко, на дно якого наливаємо воду. Витримуємо наш десерт в духовці на водяній бані при температурі 150 градусів протягом 30 хвилин. Після цього залишаємо наш десерт остигати протягом 6 годин.

Крок - 7
08

Заморожену малину викладаємо в глибоку миску, засипаємо цукром і вливши трохи води. Потім накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в мікрохвильовку на 4 хвилини.

Крок - 8
09

Тепер малинову суміш перекладаємо в сито і протираємо в окрему посудину малиновий джем. Готовий чізкейк Нью-Йорк розрізаємо на шматочки, викладаємо на тарілку і поливаємо зверху малиновим джемом. Ніжний смак вашого десерту зведе з розуму самого вишуканого гурмана.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Рисовий суп - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп 55 4 2 з 5 - детальніше -
Роли з крабом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з крабом 60 4 3 з 5 - детальніше -