Укр
Рус
Шурпа Перші страви Східна кухня

Шурпа по татарськи

( 4.8276 4 529 29 оцінок)

3024 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Шурпа по татарськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей рецепт супу шурпа покаже вам, як легко його створити, і який дуже популярний у всій Центральній Азії. Цей рецепт шурпи по татарськи також покаже вам кроки по приготуванню повільного киплячого типу супу і покаже вам точні інгредієнти, необхідні для його приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Шурпа по татарськи" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії67 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями. Очистіть від шкірки моркву і теж наріжте невеликими шматками або соломкою.

Крок - 1
02

Потім ретельно помийте під проточною водою червоні помідори, а потім наріжте їх невеликими скибочками, укладіть на тарілку і відставте в сторону, до подальшого використання. А якщо ви хочете додати боби, то попередньо замочіть їх у холодній воді, змішаної з невеликою кількістю харчової соди, на ніч.

Крок - 2
03

Добре промийте під проточною водою баранину на кістці (можна використовувати яловичину). Помістіть м'ясо у велику каструлю з холодною водою, відправте на плиту і почніть варити на сильному вогні. Як тільки баранина закипить, видаліть всю піну і продовжуйте знімати її, поки не закінчите повністю готувати м'ясо.

Крок - 3
04

Після того, як м'ясо провариться близько 1 години, покладіть в каструлю, раніше нарізану моркву і ріпчасту цибулю, перемішайте і продовжуйте варити вміст ще близько години, чим більше ви варите, тим краще воно буде на смак.

Крок - 4
05

Потім засипте в каструлю попередньо вимочені боби і нарізані помідори, перемішайте все, накрийте кришкою і варіть вміст ще близько години.

Крок - 5
06

Після закінчення варіння ви можете покласти в каструлю картоплю, попередньо очистивши її від шкірки, і продовжуйте варити ще 20-30 хвилин, поки картопля не буде готова. Додайте так само в каструлю трохи солі, чорний мелений перець або приправи за смаком відразу після додавання картоплі. Засипте нашаткований кріп.

Крок - 6
07

Як тільки картопля буде готова, вийміть всі інгредієнти на окрему тарілку і наріжте зверху свіжу червону цибулю, але залиште боби і бульйон в каструлі. Подавайте шурпу по татарськи поки гаряча і насолоджуйтеся.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат "Осінній" - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат "Осінній" 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -
Пахлава турецька - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава турецька 50 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Млинці з начинкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Свинина в кисло-солодкому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Свинина в кисло-солодкому соусі 50 3 3 з 5 - детальніше -