Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Східна кухня

Чорнослив під сметанним кремом

( 4.8824 4 534 34 оцінки)

2914 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Чорнослив під сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Грузинська кухня, Азербайджанська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дивовижні ласощі, з неповторним і оригінальним смаком чорносливу з горіхами, з ніжним сметанним кремом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чорнослив під сметанним кремом" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи36.9 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Закипілою  водою залити чорнослив на 30 хвилин, з набряклих плодів видавити кісточки і злити зайву рідину.

Крок - 1
02

У духовій шафі підсмажити волоські горішки до рівномірного зарум’янювання (перемішувати) і горіховою четвертинкою начинити кожен чорнослив.

Крок - 2
03

У сметані перетерти цукор і збивати до повітряної ніжної  піни (цукор повинен повністю розчинитися).

Крок - 3
04

Начинений чорнослив залити сметанним кремом і посипати горіховою крихтою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменські голубці - покроковий рецепт, фото 1 Вірменські голубці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Олів’є оригінальний - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є оригінальний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з горбуші в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з горбуші в духовці 40 3 3 з 5 - детальніше -