Укр
Рус
thermomix thermomix
Сухофрукти Десерти Східна кухня

Чорнослив під сметанним кремом

60 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Чорнослив під сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Грузинська кухня, Азербайджанська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дивовижні ласощі, з неповторним і оригінальним смаком чорносливу з горіхами, з ніжним сметанним кремом.

Інгредієнти

  • Цукор 60 г.
  • Сметана 1 скл.
  • Волоський горіх 100 г.
  • Чорнослив 300 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Закипілою  водою залити чорнослив на 30 хвилин, з набряклих плодів видавити кісточки і злити зайву рідину.

    Крок - 1
  2. 02

    У духовій шафі підсмажити волоські горішки до рівномірного зарум’янювання (перемішувати) і горіховою четвертинкою начинити кожен чорнослив.

    Крок - 2
  3. 03

    У сметані перетерти цукор і збивати до повітряної ніжної  піни (цукор повинен повністю розчинитися).

    Крок - 3
  4. 04

    Начинений чорнослив залити сметанним кремом і посипати горіховою крихтою.

    Крок - 4

Оцінити рецепт