Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Східна кухня

Чорнослив під сметанним кремом

( 4.8824 4 534 34 оцінки)
2864 - переглядів
60 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Чорнослив під сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Грузинська кухня, Азербайджанська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дивовижні ласощі, з неповторним і оригінальним смаком чорносливу з горіхами, з ніжним сметанним кремом.

Інгредієнти

  • Цукор 60 г.
  • Сметана 1 скл.
  • Волоський горіх 100 г.
  • Чорнослив 300 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Закипілою  водою залити чорнослив на 30 хвилин, з набряклих плодів видавити кісточки і злити зайву рідину.

Крок - 1
02

У духовій шафі підсмажити волоські горішки до рівномірного зарум’янювання (перемішувати) і горіховою четвертинкою начинити кожен чорнослив.

Крок - 2
03

У сметані перетерти цукор і збивати до повітряної ніжної  піни (цукор повинен повністю розчинитися).

Крок - 3
04

Начинений чорнослив залити сметанним кремом і посипати горіховою крихтою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бутерброди з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди з бринзою 15 3 1 з 5 - детальніше -
Біфштекс з кров’ю - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з кров’ю 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат столичний на Новий рік - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний на Новий рік 40 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з форелі в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з форелі в фользі 45 2 3 з 5 - детальніше -