Укр
Рус
Мясо Другі страви Азіатська кухня

Холодець з курки

( 4.9130 4 523 23 оцінки)

3037 - переглядів
180 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Холодець з курки - покроковий рецепт, фото 1

опис

Виглядає красиво, святково і по-весняному. Апетитні кольори, соковите м'ясо, хрусткі овочі. Чи захочете ви щось ще від холодцю з курки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Холодець з курки" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири5.1 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії89 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте під проточною водою капусту брокколі і трохи її просушіть. Розділіть брокколі на дрібні шматочки.

Крок - 1
02

Далі підготуйте курку. У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, але ми рекомендуємо використовувати гомілки і стегна. Отже, шматочки курки добре вимийте холодною водою і помістіть в глибоку каструлю. Залийте шматки курки водою або холодним бульйоном, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 40-50 хвилин, поки м'ясо не почне відділятися від кісток.

Крок - 2
03

Викладіть відварене м'ясо з бульйону на блюдо, дайте йому охолонути. Потім відокремте куряче м'ясо від кісток.

Крок - 3
04

Покладіть раніше підготовлену капусту брокколі в невелику каструлю і залийте водою. Засипте так само в каструлю заморожений зелений горох. Приготуйте брокколі і горох в підсоленій воді.

Крок - 4
05

Після приготування негайно перенесіть в холодну воду, щоб овочі зберегли свій колір.

Крок - 5
06

Фільтруйте раніше приготований м'ясний бульйон через дрібне сито. Додайте в нього желатин і перемішайте до повного розчинення. Приправте бульйон сіллю і чорним меленим перцем. Відставте, щоб охолонув до кімнатної температури.

Крок - 6
07

Накрийте форму, в якій будете заморожувати холодець, поліетиленовою плівкою. Покладіть шар раніше підготовленого брокколі на дно форми, викладіть м'ясо (рівномірно розподіливши по всьому дну), посипте зверху консервованою кукурудзою і горохом.

Крок - 7
08

Інгредієнти в формі обережно залийте вже охолодженим курячим бульйоном, щоб продукти не змішувалися один з одним. Поставте форму з вмістом в холодильник на кілька годин, поки желе не стане повністю твердим.

Крок - 8
09

Готовий застиглий холодець з курки акуратно переверніть з форми на блюдо. Подавайте холодець, нарізавши на товсті скибочки. Найкраще полити м'ясну страву лимонним соком в компанії свіжої зелені з хріном.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Класичний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -
Манговий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Манговий смузі 35 2 3 з 5 - детальніше -
Сальтисон з курки - покроковий рецепт, фото 1 Сальтисон з курки 65 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -
Грінки з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Грінки з молоком 30 4 2 з 5 - детальніше -
Кетчуп на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп на зиму 40 1 2 з 5 - детальніше -