Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Холодець в скороварці

0 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5

опис

Хочеться холодцю, але ніколи займатися, поекспериментуйте і зваріть в скороварці, вам сподобається, та й часу витратите менше.

Інгредієнти

Горошок зелений3 ст.л
Яйце1 шт.
Ніжка свиняча1 шт.
Язик1 шт.
Гомілка яловича1 шт.
Крильця2 шт.
Індичка200 г.
Цибуля2 шт.
Морква1 шт.
Селера1 пуч.
Перець чорний горошок3 шт.
Гвоздика1 шт.
Часник3 зуб.
Петрушка1 пуч.
Лавровий лист1 шт.
Сіль за смаком
Желатин25 г.
Вода1.5 л.

Покроковий рецепт

01

Для холодцю візьміть різноманітне м'ясо з кісточками, добре вимийте і закладіть в скороварку.

Крок - 1
02

Киньте вимиті, нечищені цибулини в лушпинні, вимиту моркву і селеру, додайте трохи перцю горошку, лавровий лист, гвоздику, посоліть і долийте води. Закривши кришку, варіть на маленькому вогні години 3 з половиною. За цей час холодець звариться і буде прозорим.

Крок - 2
03

Після цього витягніть з бульйону м'ясо і овочі, викиньте цибулю, в бульйон влийте трохи розчиненого желатину. М'ясо відокремте від кісточок, розберіть, наріжте шматочками.

Крок - 3
04

Посипте сіллю, перцем, додайте рубаний часник і нашатковану зелень, перемішайте.

Крок - 4
05

На дно великої посудини викладіть м'ясо, зверху прикрасьте часточками яйця, вареної моркви, зеленим горошком. Залийте процідженим бульйоном.

Крок - 5

Оцінити рецепт