Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк з варенням

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

2883 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Чізкейк з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо простий рецепт чізкейку з полуничним варенням, яке напевно знайдеться в кожному будинку і допоможе в приготуванні цієї чудової страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк з варенням" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи29.7 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте основу для чізкейку. Покладіть печиво (можете взяти пісочне або галетне, на свій розсуд) в міцний пакет із застібкою. Розкришіть його качалкою в дрібну крихту. Пересипте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Розчиніть вершкове масло за допомогою мікрохвильової печі або на водяній бані, як вам більше зручно. Вилийте його в крихти. Потім додайте цукор. Добре розмішайте інгредієнти, щоб крихти печива просочилися маслом.

Крок - 2
03

Викладіть крихти з маслом і цукром в форму, попередньо змастивши її дно невеликою кількістю масла, або вистеліть пергаментним папером. Форма повинна бути з роз'ємним кільцем, так вам буде простіше, чізкейк не доведеться ні перевертати, ні перекладати. Розподіліть крихти рівномірно по дну і утрамбуйте, притискаючи сильно рукою. Основа для чізкейку готова.

Крок - 3
04

У чашу кухонного комбайна помістіть вершковий сир, цукор і ванільний цукор. Збивайте компоненти на середній швидкості кілька хвилин.

Крок - 4
05

Після додайте курячі яйця по одному і знову все добре перемішайте на середній швидкості пару хвилин, щоб яйця ретельно з'єдналися з сиром, і вийшла однорідна маса.

Крок - 5
06

Отриману масу, начинку, викладіть на основу в форму. Розрівняйте по поверхні крихт. Помістіть в розігріту заздалегідь духовку до 160 градусів. Запікайте близько 40-50 хвилин. Через відведений час вийміть чізкейк з духовки, поставте на решітку для охолодження.

Крок - 6
07

Тепер давайте займемося кремом. У глибоку миску викладіть сметану, додайте до неї цукор і ванільний цукор. Збийте сметанний крем вінчиком до повного розчинення цукру.

Крок - 7
08

Перевірте, охолов чи чізкейк. Якщо так, зніміть з нього рознімне кільце. Вилийте крем на начинку, під час запікання трохи піднялися її боки і таким чином сметанний крем не розтечеться. Поставте на 5-10 хвилин в холодильник, щоб крем трохи схопився.

Крок - 8
09

Тепер акуратно викладіть рівним шаром на крем полуничне варення. Розріжте готовий чізкейк з варенням на порційні шматки, прикрасьте свіжими ягодами полуниці і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зефір - покроковий рецепт, фото 1 Зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Хот-дог з сосискою і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Хот-дог з сосискою і беконом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Сирні пончики (бублики) - покроковий рецепт, фото 1 Сирні пончики (бублики) 40 3 3 з 5 - детальніше -