Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк з варенням

( 4.8750 4 516 16 оцінок)
1297 - переглядів
55 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо простий рецепт чізкейку з полуничним варенням, яке напевно знайдеться в кожному будинку і допоможе в приготуванні цієї чудової страви.

Інгредієнти

  • Печиво пісочне 170 г.
  • Вершкове масло 80 г.
  • Сир вершковий 670 г.
  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 225 г.
  • Ванільний цукор 3 уп.
  • Сметана 1 скл.
  • Варення 300 г.
  • Полуниця за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте основу для чізкейку. Покладіть печиво (можете взяти пісочне або галетне, на свій розсуд) в міцний пакет із застібкою. Розкришіть його качалкою в дрібну крихту. Пересипте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Розчиніть вершкове масло за допомогою мікрохвильової печі або на водяній бані, як вам більше зручно. Вилийте його в крихти. Потім додайте цукор. Добре розмішайте інгредієнти, щоб крихти печива просочилися маслом.

Крок - 2
03

Викладіть крихти з маслом і цукром в форму, попередньо змастивши її дно невеликою кількістю масла, або вистеліть пергаментним папером. Форма повинна бути з роз'ємним кільцем, так вам буде простіше, чізкейк не доведеться ні перевертати, ні перекладати. Розподіліть крихти рівномірно по дну і утрамбуйте, притискаючи сильно рукою. Основа для чізкейку готова.

Крок - 3
04

У чашу кухонного комбайна помістіть вершковий сир, цукор і ванільний цукор. Збивайте компоненти на середній швидкості кілька хвилин.

Крок - 4
05

Після додайте курячі яйця по одному і знову все добре перемішайте на середній швидкості пару хвилин, щоб яйця ретельно з'єдналися з сиром, і вийшла однорідна маса.

Крок - 5
06

Отриману масу, начинку, викладіть на основу в форму. Розрівняйте по поверхні крихт. Помістіть в розігріту заздалегідь духовку до 160 градусів. Запікайте близько 40-50 хвилин. Через відведений час вийміть чізкейк з духовки, поставте на решітку для охолодження.

Крок - 6
07

Тепер давайте займемося кремом. У глибоку миску викладіть сметану, додайте до неї цукор і ванільний цукор. Збийте сметанний крем вінчиком до повного розчинення цукру.

Крок - 7
08

Перевірте, охолов чи чізкейк. Якщо так, зніміть з нього рознімне кільце. Вилийте крем на начинку, під час запікання трохи піднялися її боки і таким чином сметанний крем не розтечеться. Поставте на 5-10 хвилин в холодильник, щоб крем трохи схопився.

Крок - 8
09

Тепер акуратно викладіть рівним шаром на крем полуничне варення. Розріжте готовий чізкейк з варенням на порційні шматки, прикрасьте свіжими ягодами полуниці і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизкейк без выпечки - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк без выпечки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с выпечкой - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с выпечкой 100 3 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк в мультиварке 80 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с клубникой - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с клубникой 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чесночный соус для шаурмы - покроковий рецепт, фото 1 Чесночный соус для шаурмы 30 1 2 з 5 - детальніше -
Гуляш из баранины - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из баранины 65 3 3 з 5 - детальніше -
Фаршированные макароны - покроковий рецепт, фото 1 Фаршированные макароны 50 4 3 з 5 - детальніше -
Груши моченые с брусникой - покроковий рецепт, фото 1 Груши моченые с брусникой 45 1 2 з 5 - детальніше -