Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк в мультиварці

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
1243 - переглядів
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Серед безлічі десертів, ймовірно, одним з найбільш популярних є чізкейк. І хоча цю страву не можна назвати низькокалорійною, все ж такий десерт досить корисний, так як включає до складу м'який сир. Приготування такої страви настільки просте, що під силу навіть самому недосвідченому кулінару. Способів приготування величезна кількість, але я хочу запропонувати вам зробити смачний чізкейк в мультиварці. Такий дуже популярний десерт підкорив серця багатьох не тільки у нас, але і в багатьох країнах світу.Тим більше, що приготувати його цілком реально на швидку руку, щоб пригостити раптових гостей.

Інгредієнти

  • Крекер 200 г.
  • Масло топлене 3 ст.л
  • Цукор 3/4 скл.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Сирок плавлений 800 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Сметана 1/4 скл.
  • Борошно 1 ст.л
  • Ваніль 1 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Один дуже важливий нюанс - інгредієнти для крему, який ми будемо використовувати для приготування цього десерту, бажано, щоб були однакової температури, як правило, кімнатної, тому для досягнення успіху потрібно продукти заздалегідь виставити на стіл, щоб вони однаково прогрілися. В першу чергу нам необхідно приготувати крихту з крекеру. Найкраще взяти крекер Грема і подрібнити в крихти, можна за допомогою качалки або ж будь-яким іншим, зручним для вас способом.

Крок - 1
02

Засипати крекерну крихту в глибоку посудину, влити розтоплене масло. Після цього додати цукор і трохи солі, добре перемішати в однорідну масу. Це буде основа для чізкейку.

Крок - 2
03

Тепер потрібно приготувати начинку. В окрему посудину викласти вершковий сир, до речі, дуже часто для цього десерту використовується домашній сир, але в нашому випадку буде саме такий варіант сиру.

Крок - 3
04

Тепер всипати цукор і збити міксером до утворення пишної маси. Після цього додати яйця, а також сметану, борошно і ваніль, знову добре збити міксером крем для чізкейку.

Крок - 4
05

Тепер нам потрібно взяти форму для запікання і щільно обернути її двома шарами фольги. Тепер форму необхідно скропити спреєм і викласти в неї приготовану основу для десерту, ретельно утрамбувати, щоб надалі готовий чізкейк не розвалювався.

Крок - 5
06

Потім вилити зверху приготовлений сирний крем. У мультиварку помістити згорнуте з фольги коло, яке послужить свого роду підставкою. Залити в мультиварку трохи води і помістити форму з тістом.

Крок - 6
07

Після цього накрити мультиварку трьома шарами паперових рушників, а потім закрити кришку. Виставивши високу температуру, запікати протягом 1.15 години, не відкриваючи кришку мультиварки до завершення режиму випічки.

Крок - 7
08

Після того, як чізкейк приготувався, дістати форму з десертом з мультиварки, зняти роз'ємну форму, а готові ласощі нарізати скибочками після охолодження. Неймовірно легкий, ніжний чізкейк в мультиварці виходить повітряним і просто тане в роті.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизкейк вишневый - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк вишневый 80 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с выпечкой - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с выпечкой 100 3 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк без выпечки - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк без выпечки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Творожный чизкейк с ежевикой - покроковий рецепт, фото 1 Творожный чизкейк с ежевикой 130 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Томатный соус Итальянский - покроковий рецепт, фото 1 Томатный соус Итальянский 80 6 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки с печенью трески - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки с печенью трески 35 4 3 з 5 - детальніше -
Блины на кефире - покроковий рецепт, фото 1 Блины на кефире 35 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадно-ореховое печенье - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадно-ореховое печенье 40 3 2 з 5 - детальніше -