Укр
Рус
Чізкейк Випічка Французька кухня

Чізкейк сирний

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
667 - переглядів
85 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк сирний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чізкейк сирний - дуже ніжний чізкейк, який має м'яку, вологу, легку і пухнасту структуру, від якої насилу можна втриматися, щоб не спробувати.

Інгредієнти

  • Цукор 135 г.
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Крохмаль 2 1/2 ст.л
  • Борошно 60 г.
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Екстракт ванілі 8 г.
  • Молоко 100 мл.
  • Вершкове масло 60 г.
  • Сир 250 г.
  • Яйце 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 160 - 170 градусів. Злегка змастіть 20 см форму для випічки маслом і застеліть дно і боки пергаментним папером. Сторони форми для випічки повинні бути близько 10 см у висоту. Оберніть форму для випічки двома шарами міцної алюмінієвої фольги. Відокремте в глибоку миску яєчні білки від жовтків.

Крок - 1
02

Покладіть у велику миску сир (можна використовувати вершковий сир), трохи підтале вершкове масло і залийте високої жирності молоко. Помістіть невеликий сотейник з водою на плиту і закип'ятіть. Помістіть зверху на каструлю миску з вмістом (утворивши парову баню) і на середньому вогні розтопіть.

Крок - 2
03

Далі зніміть каструлю з вогню і додайте в миску ванільний екстракт, ретельно все перемішайте. Дайте вмісту охолонути. Додайте в миску так само яєчні жовтки і лимонний сік, а потім просійте борошно, засипте кукурудзяний крохмаль і трохи солі. За допомогою вінчика перемішайте все, до однорідного рідкого тіста.

Крок - 3
04

Далі за допомогою міксера збийте раніше відокремлені білки до утворення піни. Поступово додайте в миску цукор і збийте вміст, до утворення м'яких піків. Поступово перекладіть збиті білки в сирну суміш і ретельно все перемішайте між собою.

Крок - 4
05

Залийте утворене тісто в підготовлену раніше форму для випічки, постукайте по боках, щоб випустити бульбашки повітря.

Крок - 5
06

Помістіть форму з вмістом в велику тацю, залийте гарячою водою приблизно до половини, і відправте в попередньо розігріту духовку. Випікайте випічку протягом 1 години і 10 хвилин до золотистого кольору, потім вимкніть духовку і залиште чізкейк в духовці зі злегка відкритими дверцятами ще приблизно на 15-30 хвилин.

Крок - 6
07

Корж трохи здметься і відійде від сторін каструлі. Витягніть форму з духовки і дайте їй охолонути. Перекладіть готову випічку в блюдо і поставте в холодильник на 4 години або на ніч.

Крок - 7
08

Посипте готовий чізкейк сирний цукровою пудрою перед самою подачею на стіл. Розріжте на порції гарячим ножем і подавайте скоріше до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизкейк Нью-Йорк с креметте - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк Нью-Йорк с креметте 115 6 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк классический - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк классический 50 4 3 з 5 - детальніше -
Творожный чизкейк с ежевикой - покроковий рецепт, фото 1 Творожный чизкейк с ежевикой 130 6 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с клубникой - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с клубникой 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рулетики из бекона с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики из бекона с курицей 75 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтели в сливочном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели в сливочном соусе 65 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе с мидиями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе с мидиями 40 4 3 з 5 - детальніше -