Укр
Рус
Чізкейк Випічка Французька кухня

Чізкейк Нью-Йорк з креметте

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1136 - переглядів
115 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Чізкейк Нью-Йорк з креметте - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей нью-йоркський чізкейк складається з трьох шарів, починаючи з кірки печива. Далі, це дуже смачна і солодка, вершково-сирна начинка, яка має дивно щільну і кремоподібну гладку текстуру. Верхній шар злегка підсолоджений сметаною. Цей чізкейк Нью-Йорк з креметте сам по собі дуже гарний, або його можна подавати зі свіжими ягодами або фруктовим соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк Нью-Йорк з креметте" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири13.4 гр.
  • Вуглеводи32.2 гр.
  • Калорії272 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. Для коржа до майбутньої страви в глибокій мисці перемішайте хлібні крихти або крихти з печива, цукор і розтоплене вершкове масло до рівномірного злиття і утворення однорідної суміші.

Крок - 1
02

Розкладіть утворену суміш на дно не змащеної маслом форми для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Випікайте в попередньо розігрітій духовці близько 10 хвилин, потім охолодіть.

Крок - 2
03

Тепер покладіть в чашу кухонного комбайна вершковий сир креметте і збийте на високій швидкості, до легкого і пухнастого стану. Додаючи в чашу цукор потроху, продовжуйте збивати, часто зіскрібаючи боки і дно миски.

Крок - 3
04

Далі засипте в чашу з іншими інгредієнтами кукурудзяний крохмаль, додайте свіжо-натерту цедру лимона і екстракт ванілі. Продовжуйте збивати все, до об'єднання всіх продуктів в однорідну масу.

Крок - 4
05

Розбийте в чашу курячі яйця по одному і на більш низькій швидкості і, зскрібаючи після кожного додавання утворену масу зі стін, збивайте вміст, до утворення однорідної густої маси. Все ще на малій швидкості, додайте в чашу високої жирності сметану і збийте ще близько хвилини.

Крок - 5
06

Тепер дістаньте форму для випічки з запеченими крихтами і змастіть боки вершковим маслом. Охолодіть запечений корж, а потім покрийте його раніше підготовленою сирною масою. Знову відправте форму в розігріту духовку і випікайте чізкейк протягом 10 хвилин при температурі вже 200 градусів, потім зменшіть температуру в духовці до 100 і випікайте ще 25 хвилин.

Крок - 6
07

Вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину, відкривши дверцята духовки приблизно на 30 хвилин. Поки чізкейк запікається, приготуйте шар сметани. Розмішайте решту сметани з цукром і лимонним соком, до однорідної рідкої маси.

Крок - 7
08

Розповсюдьте утворений крем поверх чізкейку, як тільки витягнете його з духовки. Дайте випічці повністю охолонути до кімнатної температури, потім обережно звільніть його від форми для випічки, потім повністю остудіть не менше 6 годин у холодильнику, перш ніж нарізати скибочками і подавати на стіл. Чізкейк Нью-Йорк з креметте зберігайте в холодильнику до 4 днів.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняче серце з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце з цибулею 85 4 3 з 5 - детальніше -