Цей нью-йоркський чізкейк складається з трьох шарів, починаючи з кірки печива. Далі, це дуже смачна і солодка, вершково-сирна начинка, яка має дивно щільну і кремоподібну гладку текстуру. Верхній шар злегка підсолоджений сметаною. Цей чізкейк Нью-Йорк з креметте сам по собі дуже гарний, або його можна подавати зі свіжими ягодами або фруктовим соусом.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Для коржа до майбутньої страви в глибокій мисці перемішайте хлібні крихти або крихти з печива, цукор і розтоплене вершкове масло до рівномірного злиття і утворення однорідної суміші.
Розкладіть утворену суміш на дно не змащеної маслом форми для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Випікайте в попередньо розігрітій духовці близько 10 хвилин, потім охолодіть.
Тепер покладіть в чашу кухонного комбайна вершковий сир креметте і збийте на високій швидкості, до легкого і пухнастого стану. Додаючи в чашу цукор потроху, продовжуйте збивати, часто зіскрібаючи боки і дно миски.
Далі засипте в чашу з іншими інгредієнтами кукурудзяний крохмаль, додайте свіжо-натерту цедру лимона і екстракт ванілі. Продовжуйте збивати все, до об'єднання всіх продуктів в однорідну масу.
Розбийте в чашу курячі яйця по одному і на більш низькій швидкості і, зскрібаючи після кожного додавання утворену масу зі стін, збивайте вміст, до утворення однорідної густої маси. Все ще на малій швидкості, додайте в чашу високої жирності сметану і збийте ще близько хвилини.
Тепер дістаньте форму для випічки з запеченими крихтами і змастіть боки вершковим маслом. Охолодіть запечений корж, а потім покрийте його раніше підготовленою сирною масою. Знову відправте форму в розігріту духовку і випікайте чізкейк протягом 10 хвилин при температурі вже 200 градусів, потім зменшіть температуру в духовці до 100 і випікайте ще 25 хвилин.
Вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину, відкривши дверцята духовки приблизно на 30 хвилин. Поки чізкейк запікається, приготуйте шар сметани. Розмішайте решту сметани з цукром і лимонним соком, до однорідної рідкої маси.
Розповсюдьте утворений крем поверх чізкейку, як тільки витягнете його з духовки. Дайте випічці повністю охолонути до кімнатної температури, потім обережно звільніть його від форми для випічки, потім повністю остудіть не менше 6 годин у холодильнику, перш ніж нарізати скибочками і подавати на стіл. Чізкейк Нью-Йорк з креметте зберігайте в холодильнику до 4 днів.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти