Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк без випічки

( 4.8125 4 516 16 оцінок)
1260 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк без випічки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Багато хто любить цей десерт, але не у кожного вистачає часу на його приготування, пропонуємо дуже простий рецепт «чізкейка без випічки». Ви приготуєте швидко і легко дивовижний і дуже смачний десерт, який добре поєднується з будь-яким видом консервованих або свіжих фруктів.

Інгредієнти

  • Крекер 1 1/2 скл.
  • Цукор тростинний 1/4 скл.
  • Кориця 1/2 ч.л
  • Вершкове масло 1/4 скл.
  • Сир вершковий 225 г.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Вершки 20 % 470 мл.
  • Цукор 1/4 скл.
  • Джем 600 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку необхідно приготувати корж для чізкейку. Покладіть печиво в чашу блендера і подрібніть в дрібну крихту. Пересипьте в окрему суху, глибоку миску.

Крок - 1
02

До крихтів з печива додайте коричневий цукор і корицю. Перемішайте сухі інгредієнти. Потім влийте до них розтоплене вершкове масло. Знову все перемішайте, щоб крихти добре просочилися маслом.

Крок - 2
03

Для формування чизкейка вам знадобитися форма для випічки з роз'ємним кільцем, її дуже зручно використовувати в таких випадках. Висипте в форму крихти з маслом. Розподіліть рівномірно по дну і притисніть руками, щоб основа була добре утрамбована. Поставте форму в холодильник, щоб основа охолола.

Крок - 3
04

Видавіть сік половини лимона на цитрус-преси або прокатайте цілий лимон по столу, придавлюючи його сильно рукою, потім розріжте на дві частини і вичавте сік в склянку. Він стане в нагоді для начинки.

Крок - 4
05

Викладіть вершковий сир в глибоку миску (також замість вершкового сиру ви можете використовувати свіжий сир, протерши його кілька разів через сито, але начинка все-таки вийде більш щільною, вибір за вами). До сиру додайте лимонний сік і збийте міксером до отримання м'якості маси.

Крок - 5
06

До збитого сиру влийте вершки високої жирності і знову перемішайте все міксером на середній швидкості, поки маса не стане густою.

Крок - 6
07

Потім додайте звичайний цукор і продовжуйте збивати до щільного стану сирно-вершкової маси. Вийміть з холодильника форму з охолодженою основою для чізкейку і вилийте поверх її сирно-вершкову масу, розрівнявши її лопаткою або ложкою.

Крок - 7
08

Зверху на сирно-вершкову масу викладіть вишневий джем, вишні повинні бути без кісточок (ви звичайно можете взяти джем або варення на свій розсуд з будь-яких фруктів або ягід, можете зробити верхівку на желатиновій основі з соком і прикрасити свіжими фруктами). Розподіліть його рівномірно по всій поверхні.

Крок - 8
09

Форму з чізкейком поставте в холодильник не менше ніж на пару годин, а краще на ніч. Безпосередньо перед подачею зніміть рознімне кільце з чизкейка, розріжте на порційні шматки і насолоджуйтеся. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з куркою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Грибна локшина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна локшина 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат столичний класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пельмені "Смачні вушка" - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені "Смачні вушка" 140 4 4 з 5 - детальніше -