Укр
Рус
Чізкейк Десерти Російська кухня

Чізкейк без випічки

( 4.8125 4 516 16 оцінок)

1314 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Чізкейк без випічки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Багато хто любить цей десерт, але не у кожного вистачає часу на його приготування, пропонуємо дуже простий рецепт «чізкейка без випічки». Ви приготуєте швидко і легко дивовижний і дуже смачний десерт, який добре поєднується з будь-яким видом консервованих або свіжих фруктів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізкейк без випічки" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи39.3 гр.
  • Калорії275 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку необхідно приготувати корж для чізкейку. Покладіть печиво в чашу блендера і подрібніть в дрібну крихту. Пересипьте в окрему суху, глибоку миску.

Крок - 1
02

До крихтів з печива додайте коричневий цукор і корицю. Перемішайте сухі інгредієнти. Потім влийте до них розтоплене вершкове масло. Знову все перемішайте, щоб крихти добре просочилися маслом.

Крок - 2
03

Для формування чизкейка вам знадобитися форма для випічки з роз'ємним кільцем, її дуже зручно використовувати в таких випадках. Висипте в форму крихти з маслом. Розподіліть рівномірно по дну і притисніть руками, щоб основа була добре утрамбована. Поставте форму в холодильник, щоб основа охолола.

Крок - 3
04

Видавіть сік половини лимона на цитрус-преси або прокатайте цілий лимон по столу, придавлюючи його сильно рукою, потім розріжте на дві частини і вичавте сік в склянку. Він стане в нагоді для начинки.

Крок - 4
05

Викладіть вершковий сир в глибоку миску (також замість вершкового сиру ви можете використовувати свіжий сир, протерши його кілька разів через сито, але начинка все-таки вийде більш щільною, вибір за вами). До сиру додайте лимонний сік і збийте міксером до отримання м'якості маси.

Крок - 5
06

До збитого сиру влийте вершки високої жирності і знову перемішайте все міксером на середній швидкості, поки маса не стане густою.

Крок - 6
07

Потім додайте звичайний цукор і продовжуйте збивати до щільного стану сирно-вершкової маси. Вийміть з холодильника форму з охолодженою основою для чізкейку і вилийте поверх її сирно-вершкову масу, розрівнявши її лопаткою або ложкою.

Крок - 7
08

Зверху на сирно-вершкову масу викладіть вишневий джем, вишні повинні бути без кісточок (ви звичайно можете взяти джем або варення на свій розсуд з будь-яких фруктів або ягід, можете зробити верхівку на желатиновій основі з соком і прикрасити свіжими фруктами). Розподіліть його рівномірно по всій поверхні.

Крок - 8
09

Форму з чізкейком поставте в холодильник не менше ніж на пару годин, а краще на ніч. Безпосередньо перед подачею зніміть рознімне кільце з чизкейка, розріжте на порційні шматки і насолоджуйтеся. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Багет по госту - покроковий рецепт, фото 1 Багет по госту 80 1 3 з 5 - детальніше -
Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1 Хворост без горілки 45 3 3 з 5 - детальніше -