Укр
Рус
thermomix thermomix
Чізкейк Десерти Італійська кухня

Чізкейк вишневий

80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк вишневий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує безліч рецептів, як приготувати чізкейк, але я хочу поділитися з вами найпростішим і смачним рецептом вишневого американського чизкейка.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 100 г.
  • Цукор 2 ст.л
  • Маскарпоне 500 г.
  • Цукор 120 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Ванілін 1 ч.л
  • Вишня 1 б.
  • Крихти печива 300 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Розкришене печиво з'єднати з цукром, вершковим маслом і перемішавши викласти основним нижнім рівнем в роз'ємну форму.

    Крок - 1
  2. 02

    Збити м'який вершковий сир маскарпоне з цукром, акуратно домісити збиті яйця з ваніллю, все разом збити до однорідної густої консистенції і викласти всю суміш на корж.

    Крок - 2
  3. 03

    Випікати 20 хвилин в розігрітій до 200º духовій шафі, ще годину готовий чізкейк повинен остигати в духовці. Потім його помістити на ніч в холодильник, а вже потім прикрасити вишеньками.

    Крок - 3

Оцінити рецепт