Існує безліч рецептів, як приготувати чізкейк, але я хочу поділитися з вами найпростішим і смачним рецептом вишневого американського чизкейка.
Крихти печива | 300 г. |
Вишня | 1 б. |
Ванілін | 1 ч.л |
Яйце | 2 шт. |
Цукор | 120 г. |
Маскарпоне | 500 г. |
Цукор | 2 ст.л |
Вершкове масло | 100 г. |
Розкришене печиво з'єднати з цукром, вершковим маслом і перемішавши викласти основним нижнім рівнем в роз'ємну форму.
Збити м'який вершковий сир маскарпоне з цукром, акуратно домісити збиті яйця з ваніллю, все разом збити до однорідної густої консистенції і викласти всю суміш на корж.
Випікати 20 хвилин в розігрітій до 200º духовій шафі, ще годину готовий чізкейк повинен остигати в духовці. Потім його помістити на ніч в холодильник, а вже потім прикрасити вишеньками.