Укр
Рус
Чізкейк Десерти Італійська кухня

Чізкейк вишневий

( 4.9231 4 526 26 оцінок)
2688 - переглядів
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чізкейк вишневий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує безліч рецептів, як приготувати чізкейк, але я хочу поділитися з вами найпростішим і смачним рецептом вишневого американського чизкейка.

Інгредієнти

  • Варення 1 скл.
  • Яйце 4 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Екстракт ванілі 1 скл.
  • Борошно 3 ст.л
  • Цукор 1 скл.
  • Сир вершковий 1.1 кг.
  • Вершкове масло 1/2 скл.
  • Крекер 2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Прогрійте духовку до 200 градусів. Покладіть печиво (Грем) в кухонний комбайн і збийте кілька разів, поки не утворяться крихти. Додайте в крихти вершкове масло і перемішайте ще кілька разів.

Крок - 1
02

Перемістіть суміш крихти в невелику форму для випічки з пружинною системою і щільно утрамбуйте до нижньої частини форми. Використовуйте мірну чашку, щоб щільно притиснути крихти в форму, це набагато спростить завдання. Надішліть форму з вмістом в духову шафу для попереднього прогріву і випікайте приблизно 10 хвилин.

Крок - 2
03

Перемішайте вершковий сир, цукор, борошно і ваніль у великій мисці до утворення рідкої маси, і зникнення видимих ​​грудок. Додайте в суміш сметану високої жирності і знову ретельно все перемішайте.

Крок - 3
04

Розбийте яйця, по штуці за раз і змішайте на среденй швидкості, поки ретельно не об'єднаються всі інгредієнти. Не перестарайтеся. Залийте це утворене рідке тісто на запечену скоринку.

Крок - 4
05

Підготуйте водяну баню. Щоб запобігти протіканню чизкейка, упакуйте дно форми для випічки в кухонну фольгу. Виріжте дві однакових скибочки фольги і покладіть їх один на одного перпендикулярно. Додайте форму поверх фольги, складіть і обіжміть боки, щоб покрити дно дека.

Крок - 5
06

Надішліть форму для випікання в велике і глибоке деко і наполовину залийте її окропом, перевірте, що вода не виходила за краї фольги. Помістіть деко в духову шафу, і випікайте приблизно годину. Для того, щоб визначити, чи готовий чізкейк, струсіть форму, чізкейк повинен бути стійкий, за винятком центру, який може злегка хитатися.

Крок - 6
07

Вимкніть духову шафу і залиште дверцята відчиненими. Дайте чізкейку охолонути в духовці, поки він не стане теплим. Це повинно усунути появи тріщин. Як тільки чізкейк повністю охолоне, відправте його в холодильник на 4 години або навіть залиште на ніч. Це допомагає настоятися чізкейку.

Крок - 7
08

Поверх чизкейка вишневого покладіть начинку з вишневого варення або джему. Наріжте і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Творожный чизкейк с клубникой - покроковий рецепт, фото 1 Творожный чизкейк с клубникой 75 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк творожный - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк творожный 85 4 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пюре из картофеля и сельдерея - покроковий рецепт, фото 1 Пюре из картофеля и сельдерея 45 4 2 з 5 - детальніше -
Овсяная каша с маслом - покроковий рецепт, фото 1 Овсяная каша с маслом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Яйца фаршированные тунцом - покроковий рецепт, фото 1 Яйца фаршированные тунцом 45 4 2 з 5 - детальніше -