Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Чізбургер

( 4.8889 4 59 9 оцінок)
723 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Коли ви створите чізбургер у себе на кухні, він не буде мати в своєму складі шкідливі добавки, лише звичні спеції і соус, а котлета і булка будуть смажитися на свіжому маслі.

Інгредієнти

  • Огірок солоний 1 шт.
  • Сир твердий 30 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Салат 3 лист
  • Булка 3 шт.
  • сік лимонний 1 ч.л
  • Оцет яблучний 1 ч.л
  • Приправи за смаком
  • Кетчуп 4 ст.л
  • Майонез 1/2 скл.
  • Часник 1 зуб.
  • Чебрець 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Бекон 30 г.
  • Яловичина 800 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Молоду яловичину промийте проточною водою, промокніть паперовим рушником, а потім наріжте невеликими кубиками і покладіть у велику миску.

Крок - 1
02

Потім рясно посоліть м'ясо, приправте чорним меленим перцем, чебрецем і додайте очищений від лушпиння, а потім дрібно нарізаний часник. Ретельно все перемішайте, а потім накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.

Крок - 2
03

Приготуйте соус: в невеликій мисці змішайте високої жирності майонез, солодкий кетчуп, приправу, залийте яблучний оцет, лимонний сік, посоліть і поперчіть. Ретельно збийте все разом, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

За допомогою підставки-міксера, оснащеної насадкою для м'ясорубки, подрібніть замариноване м'ясо, розбавивши шматочками нарізаного бекону. (Перед помелом переконайтеся, що насадки для м'яса і м'ясорубки дуже холодні! Рекомендується помістити їх в морозильну камеру на кілька хвилин безпосередньо перед використанням.)

Крок - 4
05

Злегка перемішайте подрібнене м'ясо, а потім сформуйте з нього невеликого розміру котлети. На гарячу, змащену олією, чавунну сковороду, покладіть підготовлені м'ясні котлети і трохи присмажте.

Крок - 5
06

Використовуючи дві лопатки, накладені один на одного, натисніть акуратно на котлету, щоб перетворити в більш тонкі котлети. Продовжуйте готувати, поки нижня сторона не підрум'яниться і не стане карамельною.

Крок - 6
07

Переверніть котлету і продовжуйте готувати, поки друга сторона не почне корічньовіти. Потім зверху покладіть скибочку сиру, покладіть котлети один на одну і через кілька хвилин зніміть з вогню.

Крок - 7
08

Далі починайте збирати майбутню закуску. Розподіліть соус для гамбургерів на обидві половинки підсмаженої картопляної булки. На нижню булочку викладіть шар попередньо нашаткованої капусти.

Крок - 8
09

Потім викладіть кільця помідора, трохи посипте сіллю і додайте раніше обсмажену подвійну котлету з сиром.

Крок - 9
10

Тепер покладіть на другу, змащену соусом частину булки нарізані кільця маринованого огірка і накрийте нею утворившийся чізбургер. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бургер с бужениной - покроковий рецепт, фото 1 Бургер с бужениной 20 2 2 з 5 - детальніше -
Вкусный бургер - покроковий рецепт, фото 1 Вкусный бургер 45 2 2 з 5 - детальніше -
Простой бургер - покроковий рецепт, фото 1 Простой бургер 30 2 2 з 5 - детальніше -
Бургер классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бургер классический рецепт 40 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свекольный борщ - покроковий рецепт, фото 1 Свекольный борщ 60 5 3 з 5 - детальніше -
Волованы с куриной грудкой - покроковий рецепт, фото 1 Волованы с куриной грудкой 60 3 3 з 5 - детальніше -
Сырный суп по французски - покроковий рецепт, фото 1 Сырный суп по французски 45 4 2 з 5 - детальніше -