Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Чізбургер

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

808 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Коли ви створите чізбургер у себе на кухні, він не буде мати в своєму складі шкідливі добавки, лише звичні спеції і соус, а котлета і булка будуть смажитися на свіжому маслі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізбургер" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи10.2 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Молоду яловичину промийте проточною водою, промокніть паперовим рушником, а потім наріжте невеликими кубиками і покладіть у велику миску.

Крок - 1
02

Потім рясно посоліть м'ясо, приправте чорним меленим перцем, чебрецем і додайте очищений від лушпиння, а потім дрібно нарізаний часник. Ретельно все перемішайте, а потім накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч.

Крок - 2
03

Приготуйте соус: в невеликій мисці змішайте високої жирності майонез, солодкий кетчуп, приправу, залийте яблучний оцет, лимонний сік, посоліть і поперчіть. Ретельно збийте все разом, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

За допомогою підставки-міксера, оснащеної насадкою для м'ясорубки, подрібніть замариноване м'ясо, розбавивши шматочками нарізаного бекону. (Перед помелом переконайтеся, що насадки для м'яса і м'ясорубки дуже холодні! Рекомендується помістити їх в морозильну камеру на кілька хвилин безпосередньо перед використанням.)

Крок - 4
05

Злегка перемішайте подрібнене м'ясо, а потім сформуйте з нього невеликого розміру котлети. На гарячу, змащену олією, чавунну сковороду, покладіть підготовлені м'ясні котлети і трохи присмажте.

Крок - 5
06

Використовуючи дві лопатки, накладені один на одного, натисніть акуратно на котлету, щоб перетворити в більш тонкі котлети. Продовжуйте готувати, поки нижня сторона не підрум'яниться і не стане карамельною.

Крок - 6
07

Переверніть котлету і продовжуйте готувати, поки друга сторона не почне корічньовіти. Потім зверху покладіть скибочку сиру, покладіть котлети один на одну і через кілька хвилин зніміть з вогню.

Крок - 7
08

Далі починайте збирати майбутню закуску. Розподіліть соус для гамбургерів на обидві половинки підсмаженої картопляної булки. На нижню булочку викладіть шар попередньо нашаткованої капусти.

Крок - 8
09

Потім викладіть кільця помідора, трохи посипте сіллю і додайте раніше обсмажену подвійну котлету з сиром.

Крок - 9
10

Тепер покладіть на другу, змащену соусом частину булки нарізані кільця маринованого огірка і накрийте нею утворившийся чізбургер. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирний суп по французьки - покроковий рецепт, фото 1 Сирний суп по французьки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з томатною пастою 110 5 3 з 5 - детальніше -
Домашня сирокопчена ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня сирокопчена ковбаса 140 6 4 з 5 - детальніше -