Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Чізбургер по-домашньому

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

877 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Чізбургер по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чізбургер по-домашньому з яловичини з оригінальним соусом. Це повинно бути у верхній частині вашого списку рецептів бургера з м'ясом. Цю закуску безумовно необхідно спробувати і настійно рекомендується приготувати навіть у домашніх умовах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чізбургер по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку створіть спеціальний соус. Помийте, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелений перець чилі. Потім добре помийте і наріжте капусту.

Крок - 1
02

У невеликій мисці змішайте соус чилі, гірчицю, майонез і соєвий соус. Потім додайте кетчуп і добре все перемішайте, до однорідної маси. Закиньте в миску, раніше подрібнену капусту і перець і ще раз перемішайте. Соус готовий відставте його на час в сторону.

Крок - 2
03

На сковороді розігрійте вершкове масло, додайте заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану кільцями ріпчасту цибулю і смажте, помішуючи, не менше хвилини. Додайте коричневий цукор і дайте цибулі протомитися близько 8-10 хвилин. Як тільки цибуля стане коричневою і м'якою, приберіть сковорідку з вогню.

Крок - 3
04

У миску покладіть фарш з яловичини (домашнього приготування або покупної, не має значення), залийте соєвий соус, додайте яєчний жовток, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку.

Крок - 4
05

Потім рясно посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, додайте очищений від лушпиння і натертий на дрібній тертці часник, залийте кетчуп.

Крок - 5
06

Добре перемішайте все, а потім з утвореної м'ясної маси утворіть невеликі котлети, в центрі яких злегка натисніть, щоб отримати невеликий отвір (певний колодязь). Охолодіть котлети з яловичини приблизно 10-20 хвилин.

Крок - 6
07

Нагрійте масло в грилі або на сковороді, покладіть в нього охолоджені котлети і обсмажуйте 4-5 хвилин з кожного боку. Не перевертайте котлету знову і знову. Коли одна сторона буде готова, переверніть, і дайте іншій стороні так же просмажитися.

Крок - 7
08

Перевернувши котлету на іншу ще не обсмажену сторону, покладіть зверху шматочок сиру на смаженій стороні. Готуйте, поки сир повністю не розтане і утворить насичений аромат.

Крок - 8
09

При складанні самого бургера ви можете додати будь-який овоч за вашим вибором і зібрати закуску будь-яким зручним для вас способом. Отже, на одну половину булочки залийте майонез, потім покладіть лист салату і нарізані кільця помідорів.

Крок - 9
10

Потім викладіть обсмажену котлету з яловичини з сиром, полийте соус з капусти і перцю, покладіть шматочки карамелізованої раніше цибулі.

Крок - 10
11

Далі викладіть нарізаний кільцями перець зелений чилі (можна використовувати так само халапеньйо), накрийте верхньою булкою і подавайте чізбургер по-домашньому з картоплею фрі і томатним соусом.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодець з курки - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з курки 180 6 4 з 5 - детальніше -
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в тісті 0 3 50 з 5 - детальніше -
Желе із соку - покроковий рецепт, фото 1 Желе із соку 50 3 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 300 4 3 з 5 - детальніше -