Укр
Рус
thermomix thermomix
Бургери Закуски Американська кухня

Чізбургер по-домашньому

45 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Чізбургер по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чізбургер по-домашньому з яловичини з оригінальним соусом. Це повинно бути у верхній частині вашого списку рецептів бургера з м'ясом. Цю закуску безумовно необхідно спробувати і настійно рекомендується приготувати навіть у домашніх умовах.

Інгредієнти

  • Зелений перець чилі 2 шт.
  • Капуста 1 скл.
  • Соус гострий 2 ч.л
  • Гірчиця 1 ст.л
  • Майонез 5 ст.л
  • Соєвий соус 1 ч.л
  • Кетчуп 2 1/2 ст.л
  • Масло рослинне 1 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Цукор тростинний 1 ч.л
  • Фарш яловичий 500 г.
  • Жовток 1 шт.
  • Петрушка 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Часник 3 зуб.
  • Сир твердий 50 г.
  • Булка 2 шт.
  • Салат 2 лист
  • Помідор 1 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку створіть спеціальний соус. Помийте, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелений перець чилі. Потім добре помийте і наріжте капусту.

    Крок - 1
  2. 02

    У невеликій мисці змішайте соус чилі, гірчицю, майонез і соєвий соус. Потім додайте кетчуп і добре все перемішайте, до однорідної маси. Закиньте в миску, раніше подрібнену капусту і перець і ще раз перемішайте. Соус готовий відставте його на час в сторону.

    Крок - 2
  3. 03

    На сковороді розігрійте вершкове масло, додайте заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану кільцями ріпчасту цибулю і смажте, помішуючи, не менше хвилини. Додайте коричневий цукор і дайте цибулі протомитися близько 8-10 хвилин. Як тільки цибуля стане коричневою і м'якою, приберіть сковорідку з вогню.

    Крок - 3
  4. 04

    У миску покладіть фарш з яловичини (домашнього приготування або покупної, не має значення), залийте соєвий соус, додайте яєчний жовток, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім рясно посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, додайте очищений від лушпиння і натертий на дрібній тертці часник, залийте кетчуп.

    Крок - 5
  6. 06

    Добре перемішайте все, а потім з утвореної м'ясної маси утворіть невеликі котлети, в центрі яких злегка натисніть, щоб отримати невеликий отвір (певний колодязь). Охолодіть котлети з яловичини приблизно 10-20 хвилин.

    Крок - 6
  7. 07

    Нагрійте масло в грилі або на сковороді, покладіть в нього охолоджені котлети і обсмажуйте 4-5 хвилин з кожного боку. Не перевертайте котлету знову і знову. Коли одна сторона буде готова, переверніть, і дайте іншій стороні так же просмажитися.

    Крок - 7
  8. 08

    Перевернувши котлету на іншу ще не обсмажену сторону, покладіть зверху шматочок сиру на смаженій стороні. Готуйте, поки сир повністю не розтане і утворить насичений аромат.

    Крок - 8
  9. 09

    При складанні самого бургера ви можете додати будь-який овоч за вашим вибором і зібрати закуску будь-яким зручним для вас способом. Отже, на одну половину булочки залийте майонез, потім покладіть лист салату і нарізані кільця помідорів.

    Крок - 9
  10. 10

    Потім викладіть обсмажену котлету з яловичини з сиром, полийте соус з капусти і перцю, покладіть шматочки карамелізованої раніше цибулі.

    Крок - 10
  11. 11

    Далі викладіть нарізаний кільцями перець зелений чилі (можна використовувати так само халапеньйо), накрийте верхньою булкою і подавайте чізбургер по-домашньому з картоплею фрі і томатним соусом.

    Крок - 11

Оцінити рецепт