Чізбургер по-домашньому з яловичини з оригінальним соусом. Це повинно бути у верхній частині вашого списку рецептів бургера з м'ясом. Цю закуску безумовно необхідно спробувати і настійно рекомендується приготувати навіть у домашніх умовах.
Для початку створіть спеціальний соус. Помийте, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелений перець чилі. Потім добре помийте і наріжте капусту.
У невеликій мисці змішайте соус чилі, гірчицю, майонез і соєвий соус. Потім додайте кетчуп і добре все перемішайте, до однорідної маси. Закиньте в миску, раніше подрібнену капусту і перець і ще раз перемішайте. Соус готовий відставте його на час в сторону.
На сковороді розігрійте вершкове масло, додайте заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану кільцями ріпчасту цибулю і смажте, помішуючи, не менше хвилини. Додайте коричневий цукор і дайте цибулі протомитися близько 8-10 хвилин. Як тільки цибуля стане коричневою і м'якою, приберіть сковорідку з вогню.
У миску покладіть фарш з яловичини (домашнього приготування або покупної, не має значення), залийте соєвий соус, додайте яєчний жовток, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку.
Потім рясно посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем, додайте очищений від лушпиння і натертий на дрібній тертці часник, залийте кетчуп.
Добре перемішайте все, а потім з утвореної м'ясної маси утворіть невеликі котлети, в центрі яких злегка натисніть, щоб отримати невеликий отвір (певний колодязь). Охолодіть котлети з яловичини приблизно 10-20 хвилин.
Нагрійте масло в грилі або на сковороді, покладіть в нього охолоджені котлети і обсмажуйте 4-5 хвилин з кожного боку. Не перевертайте котлету знову і знову. Коли одна сторона буде готова, переверніть, і дайте іншій стороні так же просмажитися.
Перевернувши котлету на іншу ще не обсмажену сторону, покладіть зверху шматочок сиру на смаженій стороні. Готуйте, поки сир повністю не розтане і утворить насичений аромат.
При складанні самого бургера ви можете додати будь-який овоч за вашим вибором і зібрати закуску будь-яким зручним для вас способом. Отже, на одну половину булочки залийте майонез, потім покладіть лист салату і нарізані кільця помідорів.
Потім викладіть обсмажену котлету з яловичини з сиром, полийте соус з капусти і перцю, покладіть шматочки карамелізованої раніше цибулі.
Далі викладіть нарізаний кільцями перець зелений чилі (можна використовувати так само халапеньйо), накрийте верхньою булкою і подавайте чізбургер по-домашньому з картоплею фрі і томатним соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти